[0.16.8] Crash on removing busy roboport

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
Alkydere
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 5
Joined: Sat Dec 30, 2017 1:58 am
Contact:

[0.16.8] Crash on removing busy roboport

Post by Alkydere » Sat Dec 30, 2017 2:25 am

Latest experimental version (tanker car size had been reduced just in case I got version number wrong)

Mods: None

Setup:
-Tell construction bots to tear down iron smelting area.
-Notice I grabbed a nearby roboport with deconstruction planner
-Notice robots are still using marked roboport to recharge themselves despite items being marked for deconstruction normally shutting down.
-Attempt to remove roboport by hand to replace it and avoid future problems.

Result:
-Game instantly freezes and crashes hard. A few seconds later the entire computer locks up until I cycle the power.

Koub
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 4784
Joined: Fri May 30, 2014 8:54 am
Contact:

Re: [0.16.8] Crash on removing busy roboport

Post by Koub » Sat Dec 30, 2017 10:41 am

Can you update to 0.16.10 and tell us if the issue persists ?
Koub - Please consider English is not my native language.

Alkydere
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 5
Joined: Sat Dec 30, 2017 1:58 am
Contact:

Re: [0.16.8] Crash on removing busy roboport

Post by Alkydere » Sun Dec 31, 2017 8:28 am

Tested on 16.11:

Manual removal of roboport: no error.
Removal via deconstruction planner: no error
Manual removal of marked roboport: no error

Seems this bug was a one-off or it's been fixed.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users