Power Poles

Don't know how to use a machine? Looking for efficient setups? Stuck in a mission?
Post Reply
Kuscka
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 5
Joined: Sat Nov 17, 2018 1:16 pm
Contact:

Power Poles

Post by Kuscka » Sat Nov 17, 2018 1:25 pm

Hi Guys, Ive been away from the game a bit due to real life. Started today again, all new. I can't seem to find the power poles(you know the small skinny ones we build out of wood). Beginning of the game and running up and down like a headless chicken. Manually loading labs to do research, but helas, no power poles to craft showing. What am I missing???

Thanks for the help and chuckles this might bring. :D

Kus

Mr. Tact
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 439
Joined: Sat Mar 26, 2016 3:37 pm
Contact:

Re: Power Poles

Post by Mr. Tact » Sat Nov 17, 2018 3:41 pm

Uh, they should be available immediately in the "Logistics" tab (left most tab) of the crafting window. Are you running any mods?
Professional Curmudgeon since 1988.

Kuscka
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 5
Joined: Sat Nov 17, 2018 1:16 pm
Contact:

Re: Power Poles

Post by Kuscka » Sat Nov 17, 2018 3:50 pm

Hi, here with a snip of logistics, I do run mods but am not sure where to get the list installed on the game. Gosh, I sound like a real greenie. Thanks for the help
Logistics.PNG
Logistics.PNG (185.45 KiB) Viewed 541 times

User avatar
eradicator
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 3167
Joined: Tue Jul 12, 2016 9:03 am
Contact:

Re: Power Poles

Post by eradicator » Sat Nov 17, 2018 3:53 pm

Press E to open the inventory, press ctrl+f to activate search mode, type "small electric pole" (or your language equivalent). There should be only one entry on the right side now.

Edit: If you have mods try ctrl+f search mode on the technology screen (press T), maybe you have to research them first.
Author of: Hand Crank Generator, Screenshot Hotkey 2.0
Mod support languages: 日本語, Deutsch, English
My code in the post above is dedicated to the public domain under CC0.

Mr. Tact
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 439
Joined: Sat Mar 26, 2016 3:37 pm
Contact:

Re: Power Poles

Post by Mr. Tact » Sat Nov 17, 2018 4:04 pm

From within the game, if you go to the menu and click save game, you'll see a list of the mods in the upper right. If you have enough, you'll need to scroll to see them all. Since you have mods, it is possible you need to research wooden planks or something which simultaneously will allow making wooden electric poles.
Professional Curmudgeon since 1988.

Kuscka
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 5
Joined: Sat Nov 17, 2018 1:16 pm
Contact:

Re: Power Poles

Post by Kuscka » Sat Nov 17, 2018 4:21 pm

Hi herewith my mods:
Mods.PNG
Mods.PNG (52.94 KiB) Viewed 527 times

Kuscka
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 5
Joined: Sat Nov 17, 2018 1:16 pm
Contact:

Re: Power Poles

Post by Kuscka » Sat Nov 17, 2018 4:26 pm

I found the culprit: CoalPower caused it. Deleted and restarted and voila.. I'm on the road.. Thank you so much.
Logistics1.PNG
Logistics1.PNG (351.61 KiB) Viewed 523 times

Mr. Tact
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 439
Joined: Sat Mar 26, 2016 3:37 pm
Contact:

Re: Power Poles

Post by Mr. Tact » Sat Nov 17, 2018 4:27 pm

In the Coal Powered mod page it says:

Known issues:

Power poles - removed (wait for future use in combinator logistic)

It doesn't seem to indicate it was fixed...
Professional Curmudgeon since 1988.

Mr. Tact
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 439
Joined: Sat Mar 26, 2016 3:37 pm
Contact:

Re: Power Poles

Post by Mr. Tact » Sat Nov 17, 2018 4:29 pm

Ah you found it just as I was writing my post. Heck of a deal.
Professional Curmudgeon since 1988.

Kuscka
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 5
Joined: Sat Nov 17, 2018 1:16 pm
Contact:

Re: Power Poles

Post by Kuscka » Sat Nov 17, 2018 4:36 pm

Thank you Mr Tact, please know I truly appreciate your effort.

Mr. Tact
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 439
Joined: Sat Mar 26, 2016 3:37 pm
Contact:

Re: Power Poles

Post by Mr. Tact » Sat Nov 17, 2018 5:05 pm

No problem. I'd also point out, I don't recognize some of those mods, so I have no idea what they do. If you don't either, you should probably review them all and make sure you want to be using them. Have fun and good luck. :mrgreen:
Professional Curmudgeon since 1988.

User avatar
darkfrei
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 2035
Joined: Thu Nov 20, 2014 11:11 pm
Contact:

Re: Power Poles

Post by darkfrei » Sat Nov 17, 2018 5:47 pm

Kuscka wrote:
Sat Nov 17, 2018 3:50 pm
Hi, here with a snip of logistics, I do run mods but am not sure where to get the list installed on the game. Gosh, I sound like a real greenie. Thanks for the helpLogistics.PNG
As you see, you have two electric lamps, one of them can be also power pole.

Post Reply

Return to “Gameplay Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users