[0.12.4][kovarex] Cannot fast replace assembly machine

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
pawel.dawidowski
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 19
Joined: Fri Jun 13, 2014 8:57 am
Contact:

[0.12.4][kovarex] Cannot fast replace assembly machine

Post by pawel.dawidowski » Mon Jan 19, 2015 11:03 pm

If one want to upgrade assembly machine 2 to 3 you should be able just put the newer one on the top of the old one. If player is very close (touching at the middle bottom for example) to the old assembly it appears that player collides with the "new" assembly machine and you cannot replace them. If you go a little bit far away you can exchange the old one with the new one without any problem.

Running on win7 x64.

EDIT: typo

kovarex
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 7287
Joined: Wed Feb 06, 2013 12:00 am
Contact:

Re: [0.11.13] Cannot fast replace assembly machine

Post by kovarex » Thu Jan 22, 2015 5:04 pm

Thanks for the report, it is fixed for 0.11.14 now.

rorror
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 241
Joined: Fri Nov 21, 2014 9:02 pm
Contact:

Re: [0.11.13] Cannot fast replace assembly machine

Post by rorror » Thu Jan 22, 2015 6:20 pm

this also happens with provider/storage/ active chest etc.

did you also fix this?

kovarex
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 7287
Joined: Wed Feb 06, 2013 12:00 am
Contact:

Re: [0.11.13] Cannot fast replace assembly machine

Post by kovarex » Thu Jan 22, 2015 7:30 pm

I think so.

pawel.dawidowski
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 19
Joined: Fri Jun 13, 2014 8:57 am
Contact:

Re: [0.11.13] Cannot fast replace assembly machine

Post by pawel.dawidowski » Mon Aug 24, 2015 1:45 pm

It appear that in 0.12.x this is again the problem

kovarex
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 7287
Joined: Wed Feb 06, 2013 12:00 am
Contact:

Re: [0.12.4][kovarex] Cannot fast replace assembly machine

Post by kovarex » Thu Aug 27, 2015 3:29 pm

Thanks for the report, I fixed that for 0.12.5.

I also made automated test for that, so it should not break again without us knowing.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users