[Rseding91] [0.17.47] Completed techs can be researched if queued

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
Extrien
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 11
Joined: Sat Jun 06, 2015 3:07 pm
Contact:

[Rseding91] [0.17.47] Completed techs can be researched if queued

Post by Extrien » Sun Jun 09, 2019 4:41 am

Using AutoResearch, multiple of the same tech were added to the queue. upon coming to a completed tech, it would spend packs as normal

https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... nknown.png

kovarex
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 7387
Joined: Wed Feb 06, 2013 12:00 am
Contact:

Re: [Rseding91] [0.17.47] Completed techs can be researched if queued

Post by kovarex » Sat Jun 15, 2019 7:00 am

Rseding: I guess that this is about the lua interface allowing to queue a research that is already queued.

Bilka
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 1942
Joined: Sat Aug 13, 2016 9:20 am
Contact:

Re: [Rseding91] [0.17.47] Completed techs can be researched if queued

Post by Bilka » Sat Jun 15, 2019 8:08 am

kovarex: No, it is not. I don't find it necessary to check that. It is about finishing Research A not removing the rest of Research A from the queue, something which did work for me when I added the lua interface for the queue.
I'm an admin over at https://wiki.factorio.com. Feel free to contact me if there's anything wrong (or right) with it.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users