[0.17.47] Radar coverage from other surfaces shown when placing a new radar.

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
ElderAxe
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 65
Joined: Thu May 18, 2017 8:04 am
Contact:

[0.17.47] Radar coverage from other surfaces shown when placing a new radar.

Post by ElderAxe »

We're playing with space-exploration mod which uses each surface as a new planet/moon.

When placing a radar on a moon, blue coverage on minimap shows all radars from all surfaces. Since our main base is %100 covered, minimap always show full blue on other planets/surfaces.

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 11009
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: [0.17.47] Radar coverage from other surfaces shown when placing a new radar.

Post by Rseding91 »

Thanks for the report. It's now fixed for the next version of 0.17.
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

ElderAxe
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 65
Joined: Thu May 18, 2017 8:04 am
Contact:

Re: [0.17.47] Radar coverage from other surfaces shown when placing a new radar.

Post by ElderAxe »

That was fast. Thanks.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users