[0.17.40] Mac won't mount. [0.17.41] link is 404

Anything that prevents you play the game properly. Do you have issues with paying for the game, downloading it or properly running it on your computer? Let us know here.
Post Reply
Chumfactor
Inserter
Inserter
Posts: 33
Joined: Thu Apr 07, 2016 9:17 pm
Contact:

[0.17.40] Mac won't mount. [0.17.41] link is 404

Post by Chumfactor » Fri May 17, 2019 1:18 pm

For Mac, experimental, from https://www.factorio.com/download/experimental, mac 17.40 downloads much too quickly, and the resulting dmg won't mount ("no mountable file systems"). The 17.41 link is 404.

Xertez
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 6
Joined: Thu Mar 07, 2019 10:40 pm
Contact:

Re: [0.17.40] Mac won't mount. [0.17.41] link is 404

Post by Xertez » Fri May 17, 2019 3:41 pm

This isn't mac specific.

If you go to the latest headless experimental link, a 404 (not found) is received: https://factorio.com/get-download/lates ... ss/linux64.

I first noticed this when my auto updating script failed to retrieve the tar, and subsequently failed to update on my Linux headless server. I then proceeded to the factorio.com website to verify that i could/could not manually download from the "latest experimental" link. At the time of this writing I can not download from that link. This also means that my auto updater for my server (and I assume others) will not work.

This is easily repeatable by navigating to the factorio.com "download headless experimental release" page, and clicking on the "Latest experimental" link.

Attached is a snippet of the 404 page, as well as the link in the URL bar.
Attachments
404-Factorio.PNG
404-Factorio.PNG (14.61 KiB) Viewed 77 times

User avatar
Sanqui
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 89
Joined: Mon May 07, 2018 7:22 pm
Contact:

Re: [0.17.40] Mac won't mount. [0.17.41] link is 404

Post by Sanqui » Fri May 17, 2019 4:49 pm

Fixed, sorry
ovo

Chumfactor
Inserter
Inserter
Posts: 33
Joined: Thu Apr 07, 2016 9:17 pm
Contact:

Re: [0.17.40] Mac won't mount. [0.17.41] link is 404

Post by Chumfactor » Sat May 18, 2019 2:52 am

Confirmed: 41-mac works, at least.

Thanks!

Post Reply

Return to “Technical Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users