[Oxyd] [0.16.22] fluid_background shift y bug

This subforum contains all the issues which we already resolved.

[Oxyd] [0.16.22] fluid_background shift y bug

Postby Earendel » Sat Feb 10, 2018 5:33 pm

There's a bug with the storage-tank fluid rendering code. If you specify a y shift on the fluid background then the shift value seems to be multiplied by the storage tank full %.
This means that you can't position that layer correctly, it also means that the image moves up and down as the tank is filled/ emptied.
To test: data.raw['storage-tank']['storage-tank'].pictures.fluid_background.shift = {0, -4}
Fill tank with water and a blue bar expands but also rises above the tank.
Expected behaviour is the bottom of the fluid background would be fixed based on the shift value, as the tank is filled the bar expands upwards but the bottom does not move.

Edit: the flow_sprite image also has the same problem but on the x axis.
User avatar
Earendel
Filter Inserter
Filter Inserter
 
Posts: 527
Joined: Sun Nov 23, 2014 11:57 am

Re: [Oxyd] [0.16.22] fluid_background shift y bug

Postby Oxyd » Mon Feb 12, 2018 4:19 pm

Thanks, fixed in 0.16.24.
Oxyd
Factorio Staff
Factorio Staff
 
Posts: 1082
Joined: Thu May 07, 2015 8:42 am

Re: [Oxyd] [0.16.22] fluid_background shift y bug

Postby Earendel » Tue Feb 13, 2018 4:08 pm

Great, thanks
User avatar
Earendel
Filter Inserter
Filter Inserter
 
Posts: 527
Joined: Sun Nov 23, 2014 11:57 am


Return to Resolved Problems and Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests