[12.1][slpwnd] Powerarmor "eats" the items if inserted with crtl+lmb

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
Unic
Inserter
Inserter
Posts: 32
Joined: Sun Jul 05, 2015 10:39 am
Contact:

[12.1][slpwnd] Powerarmor "eats" the items if inserted with crtl+lmb

Post by Unic »

Hi,

If you want to place f.e. shields or batteries with ctrl+lmb into the armor the items do not go into the armor, instead they disappear.

User avatar
Gandalf
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 294
Joined: Fri Dec 19, 2014 10:15 pm
Contact:

Re: [12.1] Powerarmor "eats" the items if inserted with crtl+lmb

Post by Gandalf »

Had a hunch, did some testing, got confirmation. The item's don't get eaten, they get put into one of your logistic trash slots and are taken away by a bot. Though I'd definitely consider it a bug. Looks like this wasn't quite all there is to it. x)
OS: Linux Mint 19 x64 | desktop: Awesome 4.2  |  Intel Core i5 8600k  |  16GB DDR4  |  NVidia GTX 1050 Ti (driver version: 410.104)    (2019-03)

slpwnd
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 1835
Joined: Sun Feb 03, 2013 2:51 pm
Contact:

Re: [12.1][slpwnd] Powerarmor "eats" the items if inserted with crtl+lmb

Post by slpwnd »

Thanks for the report. The shift + click logic doesn't do anything for the power armor (you need to place the items into the armor manually). However it shouldn't move the items to the logistic trash fields outside of the main character gui. This has been fixed now for the 0.12.2.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users