The hebrew text will be followed by an English one.
עם המוד הזה תוכלו סוף סוף לשחק פאקטוריו בעברית ואפילו להבין מה כתוב,לפחות עד שהמפתחים יתקנו את הבעיה הזו (ראו את הקישור לפוסט בנושא בחתימה שלי) - תהנו
This mod inverts the hebrew (which appears inverted in the game) to be displayed correctly Right-To-Left. now you can finally understand what it says on screen !
בטוח שניסית לעבור לעברית במשחק וגילית שהכל הפוך ! ואז שאלת את עצמך מה עושים. אז התשובה כאן - המוד שלי מכיל את כל המילים והמשפטים של המשחק בעברית, בלי סימנים מוזרים ובעיות אחרות.
Maybe you tried to start the game in hebrew only to discover that the hebrew is inverted. Then you asked yourself "what do I do ? " well ask no more ! I'v got the answer right here - inverted hebrew for ever (until the devs fix the R-T-L problem, check my signature below)
בגירסא הנוכחית (שהיא רשמית הראשונה) תיקנתי מספר בעיות:
- * הוספתי תרגום למספר שורות למשחק מרובה משתתפים
* לסרטוט במקום טיוטה ו- תרשים Blueprint שיניתי תרגום המילה
* (Lua, command, message) שיניתי מילים באנגלית שהתהפכו
* הפכתי חזרה סוגריים
* הוספתי מספר תרגומים שהיו חסרים - הבסיס ההתחלתי לתירגום היה 0.11.14 - לפני מספר שינויים לגראפיקה ומשחק מרובה שחקנים
* תיקון מספר שורות שפיספסתי
- * added translation for some multiplayer lines
* changed the translation for the word "Blueprint" to one instead of several different ones
* flipped the english words back L-T-R
* changed the parenthesis back (they got inverted)
* added some missing translation lines. Originally I started this project based on 0.11.14, before some multiplayer and graphics changes were made
* fixed some more lines I missed
יש מוד של מישהו אחר שעושה את אותו הדבר ואפילו יותר מקיף להכיל את המצבים הנוספים של המשחק - אבל במוד ההוא יש בעיה שמוסיפה סימן מוזר בסוף כל מילה או משפט בעברית ולי זה מפריע ולכן אני מוציא את המוד הזה שעבדתי עליו הרבה זמן
(בבקשה אל תעלב dev-il)