18.36 when starting a new game resources % are not displayed correctly

Things that has been reported already before.
Post Reply
User avatar
Philip017
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 346
Joined: Thu Sep 01, 2016 11:21 pm
Contact:

18.36 when starting a new game resources % are not displayed correctly

Post by Philip017 »

When starting a new game:
- Single Player
- New Game
- Free play
when hovering the mouse over one of the bars, the percentage on all resources show 17%,
if i use the mouse wheel to scroll the bar higher or lower in values,
the values are increased, or decreased by more than one segment. if you increase it to max (400%) then decrease it one level it will show 600% instead of 300%. if decreasing to the lowest value it shows 25% and then if you scroll up one level it shows 17% instead of 33%.

most likely this is a gui bug as it doesn't appear to change the ore patch size to the wrongly displayed value.
this bug is also present when using the mouse wheel in the other tabs as well.

this bug has been present in several versions, however i have not checked to see if it is already listed in the bug reports section, and i feel this is probably something that you would like to have addressed before 1.0 thanks again for making this fantastic game.

suggestion, allow input of a value to a numerical value of my choosing via the gui, i know this can be done via the console but not many people would do that.
Attachments
bug.jpg
bug.jpg (1.11 MiB) Viewed 493 times

User avatar
Philip017
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 346
Joined: Thu Sep 01, 2016 11:21 pm
Contact:

Re: 18.36 when starting a new game resources % are not displayed correctly

Post by Philip017 »

alright i guess it's a duplicate, hope it will be addressed before 1.0

Post Reply

Return to “Duplicates”