[0.17.38] Stack Inserters GUI Amount Fails to Update

Things that has been reported already before.
Post Reply
Zinic
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 10
Joined: Thu Apr 11, 2019 11:34 pm
Contact:

[0.17.38] Stack Inserters GUI Amount Fails to Update

Post by Zinic »

Stack inserter's stack amount (the value that shows up when you click on the stack inserter) does not update to the proper value after you research the tech that increases it. In save file, look at the three closest to the player. Closest one is the stack inserter that was placed down after research; it has correct value. Next one to left is the stack inserter that I override. The next one to the left and the others are showing the old stack inserter value.

Edit: Can't upload save file because "Error parsing server response."

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 12280
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: [0.17.38] Stack Inserters GUI Amount Fails to Update

Post by Rseding91 »

Thanks for the report. The value will update the next time the inserter goes to work on something.
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

User avatar
eradicator
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 5202
Joined: Tue Jul 12, 2016 9:03 am
Contact:

Re: [0.17.38] Stack Inserters GUI Amount Fails to Update

Post by eradicator »

Rseding91 wrote:
Tue May 14, 2019 5:03 am
Thanks for the report. The value will update the next time the inserter goes to work on something.
As this pops up again and again, how feasible would it be to update just the one inserter that the user opened, so it shows the right value and doesn't confuse the user?
Author of: Belt Planner, Hand Crank Generator, Screenshot Maker, /sudo and more.
Mod support languages: 日本語, Deutsch, English
My code in the post above is dedicated to the public domain under CC0.

Zinic
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 10
Joined: Thu Apr 11, 2019 11:34 pm
Contact:

Re: [0.17.38] Stack Inserters GUI Amount Fails to Update

Post by Zinic »

Rseding91 wrote:
Tue May 14, 2019 5:03 am
Thanks for the report. The value will update the next time the inserter goes to work on something.
Ahh okay. I was hesitant in submitting the bug report because I thought somebody would have already reported this, but yea, it did confuse me for sure.

Post Reply

Return to “Duplicates”