[Dominik][0.17.26] Flamethrower Turret is missing fluid port arrows

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
a-mann
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 8
Joined: Tue Mar 26, 2019 6:47 pm
Contact:

[Dominik][0.17.26] Flamethrower Turret is missing fluid port arrows

Post by a-mann » Tue Apr 09, 2019 6:34 pm

Most buildings (like boilers, steam engines, ...) have arrows for the fluid ports when enabling ALT-mode. Only the flamethrower turret is missing these arrows. See attached screenshot.
Attachments
Flamethrower-AltView.jpg
Flamethrower, boiler and steam engine with ALT-mode enabled.
Flamethrower-AltView.jpg (154.12 KiB) Viewed 2429 times

Ultros
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 127
Joined: Thu Apr 04, 2019 4:25 pm
Contact:

Re: [0.17.26] Flamethrower Torret is missing fluid port arrows

Post by Ultros » Tue Apr 09, 2019 7:12 pm

I'd assume that the resolution is identical to your other report viewtopic.php?f=23&t=69273 . Since flamethrowers behave as pipes, and pipes don't have port arrows, it shouldn't have the arrows either.

a-mann
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 8
Joined: Tue Mar 26, 2019 6:47 pm
Contact:

Re: [0.17.26] Flamethrower Torret is missing fluid port arrows

Post by a-mann » Tue Apr 09, 2019 7:44 pm

Mining drills (which according to posila behave as ordinary pipes too) have arrows. So it should pe possible for flamethrowers to have them, too.

This issue came up when a friend of mine played Factorio and had to ask me how to use the turret. There were no arrows, so he tried to put flamethrower ammo in the turret via inserter (which obviously didn't work).

Ultros
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 127
Joined: Thu Apr 04, 2019 4:25 pm
Contact:

Re: [0.17.26] Flamethrower Torret is missing fluid port arrows

Post by Ultros » Tue Apr 09, 2019 7:47 pm

To be fair, that was exactly what I thought at first too. I didn't bother building flamethrower ammo because I saw the recipe for the portable ammo and thought it was way too expensive and complicated for a turret.

Dominik
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 657
Joined: Sat Oct 12, 2013 9:08 am
Contact:

Re: [Dominik][0.17.26] Flamethrower Turret is missing fluid port arrows

Post by Dominik » Thu Apr 11, 2019 9:26 am

Yeah I think they should be there, so added them.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], WIZ4