[0.13.0] 2 strings on multiplayer GUI not present on Crowdin

Place to discuss translation contributions. Recent and
oncoming changes related to translation.
Post Reply
fregate84
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 233
Joined: Sun Jun 22, 2014 10:56 am
Contact:

[0.13.0] 2 strings on multiplayer GUI not present on Crowdin

Post by fregate84 » Wed Jun 29, 2016 8:07 am

Hi,

I report that the 2 words are not present on Crowdin:
'game details'
'Dowloding failed: Couldn't resolve host name -- Could not revolve host: mutiplayer.factorio.com'

So not possible to translate it. I think it's hard codded.
ScreenShot005.jpg
ScreenShot005.jpg (194.17 KiB) Viewed 849 times

fregate84
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 233
Joined: Sun Jun 22, 2014 10:56 am
Contact:

Re: [0.13.0] 2 strings on multiplayer GUI not present on Crowdin

Post by fregate84 » Mon Jul 04, 2016 8:45 am

update :
'game details' was solved, but not the other one.

User avatar
cube
Former Staff
Former Staff
Posts: 1111
Joined: Tue Mar 05, 2013 8:14 pm
Contact:

Re: [0.13.0] 2 strings on multiplayer GUI not present on Crowdin

Post by cube » Fri Oct 07, 2016 1:51 pm

It should be slightly more translatable in 0.14.14 :-)

Post Reply

Return to “Translations”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest