[0.12.6] Updating gives error message

Place for things which are bugs but we have no idea how to solve them. Things related to hardware, libraries, strange setups, etc.
Post Reply
jeroon
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 351
Joined: Sun Jan 26, 2014 10:18 am
Contact:

[0.12.6] Updating gives error message

Post by jeroon »

I started the game, it asked if it could update to 0.12.6, clicked yes, new version was downloaded and at the point where the game would restart (I think) it gave the "unexpected something, please post log files". After clicking ok it auto-restarted by itself and then worked fine.

I tried updating again with a game in a different folder, and all was fine. This happened to me with 0.12.4 (as well.

So apart from the error window it all seems to work fine ;)

Win 10 - x64
Attachments
factorio-current.log
(6.57 KiB) Downloaded 388 times

Boogieman14
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 769
Joined: Sun Sep 07, 2014 12:59 pm
Contact:

Re: [0.12.6] Updating gives error message

Post by Boogieman14 »

I seem to have experienced roughly the same error. After the restart, the game is at 0.12.6, so everything went ok except for the error. I noticed slight differences in my stacktrace compared to jeroon's, so perhaps this will give some more pointers for bugsquashing.
factorio-current.log
I don't have OCD, I have CDO. It's the same, but with the letters in the correct order.

jeroon
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 351
Joined: Sun Jan 26, 2014 10:18 am
Contact:

Re: [0.12.6] Updating gives error message

Post by jeroon »

Are you using Avast anti virus as well? In the 0.12.6 thread other people had something similar, where Avast might be the cause.

Boogieman14
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 769
Joined: Sun Sep 07, 2014 12:59 pm
Contact:

Re: [0.12.6] Updating gives error message

Post by Boogieman14 »

No, I just have Windows Defender.
I don't have OCD, I have CDO. It's the same, but with the letters in the correct order.

kovarex
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 7431
Joined: Wed Feb 06, 2013 12:00 am
Contact:

Re: [0.12.6] Updating gives error message

Post by kovarex »

Well, it is probably related to that.

Post Reply

Return to “1 / 0 magic”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users