Search found 11 matches

by SkerrittT
Fri Jun 07, 2019 1:17 pm
Forum: Not a bug
Topic: [posila] [0.17.1] Crash on load, DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED
Replies: 40
Views: 2235

Re: [posila] [0.17.1] Crash on load, DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED

Just by way of update, in case its any help, since I added (on April 20th) " --force-opengl " as posila suggested, I have been installing every software update and have had no crashes at all.
by SkerrittT
Fri Apr 19, 2019 3:27 pm
Forum: Not a bug
Topic: [posila] [0.17.1] Crash on load, DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED
Replies: 40
Views: 2235

Re: [posila] [0.17.1] Crash on load, DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED

Posila, TL;DR I have just added " --force-opengl " as you suggested (sorry I did not see that message before) and I will let you know how it goes. DETAIL Thanks for the reply, most appreciated.....No there is no overclocking or tweaking software on the PC The Steam Game Overlay while in game is turn...
by SkerrittT
Fri Apr 19, 2019 8:08 am
Forum: Not a bug
Topic: [posila] [0.17.1] Crash on load, DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED
Replies: 40
Views: 2235

Re: [posila] [0.17.1] Crash on load, DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED

Posila, I appreciate that you think its a Direct X problem that you wont have to worry about. My other report has been put into the duplicates category and diagnostic logs provided. I originally reported this March 4 for version 0.17.4 I have 2471 hours on Factorio and it would be good to get this p...
by SkerrittT
Fri Apr 05, 2019 2:02 am
Forum: Not a bug
Topic: [posila] [0.17.1] Crash on load, DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED
Replies: 40
Views: 2235

Re: [posila] [0.17.1] Crash on load, DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED

Well I do get the error in Factorio only.
If it was my PC I suppose (?) would expect it might happen in other games too - at least occasionally.
All my drivers and OS are uptodate with whatever is the latest.
Anyway. Thanks.
by SkerrittT
Sun Mar 24, 2019 2:59 am
Forum: Duplicates
Topic: [0.17.4] [W10] Swap Buffers Failed
Replies: 4
Views: 246

Re: [0.17.4] [W10] Swap Buffers Failed

now in 0.17.17
crashes frequently (at least once every session)
is this a problem with the game or a problem with my PC?
(doesn't seem many folk have this issue and its been occurring since 0.17.2 so maybe its me?)
by SkerrittT
Thu Mar 21, 2019 5:50 am
Forum: Duplicates
Topic: [0.17.4] [W10] Swap Buffers Failed
Replies: 4
Views: 246

Re: [0.17.4] [W10] Swap Buffers Failed - now in 0.17.16

As per original post. [0.17.4] [W10] Swap Buffers Failed

Now in 0.17.16 and problem remains.

Happening more frequently it seems - three times today. Last crash game crashed to black screen.
by SkerrittT
Mon Mar 04, 2019 1:07 am
Forum: Duplicates
Topic: [0.17.4] [W10] Swap Buffers Failed
Replies: 4
Views: 246

Re: [0.17.4] [W10] Swap Buffers Failed

Yes thanks. I saw that, it was in 0.17.2.
I reported my event given its in 0.17.4
by SkerrittT
Sun Mar 03, 2019 2:05 pm
Forum: Duplicates
Topic: [0.17.4] [W10] Swap Buffers Failed
Replies: 4
Views: 246

[0.17.4] [W10] Swap Buffers Failed

What did you do? In game just returned to 'home base' from destroying aliens. got out of jeep, saved game, game crashed. What happened? Game crashed and dialogbox displayed: DXGISwapChanin:Present Error - See Screenshot What did you expect to happen instead? Game should not halt and display dialog [...
by SkerrittT
Mon Nov 26, 2018 2:52 am
Forum: Logistic Train Network
Topic: Console Messages - Mute the Beep
Replies: 1
Views: 363

Re: Console Messages - Mute the Beep

Thanks to Tuplex (Youtube: Factorio SpaceX Let's Play #79 )
Options / Interface and un-tick "Play Sound for Chat Messages"
Obviously also stops sound for chat messages but if you don't need this then it does stop the Beep every time a LTN console message is displayed.
by SkerrittT
Sun Nov 25, 2018 2:16 pm
Forum: Logistic Train Network
Topic: Console Messages - Mute the Beep
Replies: 1
Views: 363

Console Messages - Mute the Beep

Is there a way to mute the beep that sounds each time a LTN console message is displayed?

BTW - Thanks for a great MOD :)

Go to advanced search