Search found 14 matches

by gnemonix
Mon Aug 03, 2020 6:25 pm
Forum: Mod portal Discussion
Topic: [Mod Portal] Unchecking "Subscribe to responses" not working
Replies: 4
Views: 164

[Mod Portal] Unchecking "Subscribe to responses" not working

When replying to discussion thread on the mod portal, unchecking the box next to "Subscribe to responses" does not seem to apply correctly. I have to go the bigger button at the top of the message thread and click that after hitting submit if I do not want to get notifications.

--
Gnemonix
by gnemonix
Thu Jul 30, 2020 8:47 am
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [0.18.38] Download links are 404 (Resolved)
Replies: 2
Views: 205

[0.18.38] Download links are 404 (Resolved)

This is just a quick message to make sure you are aware that the download links for 0.18.38 (including the migration updates in-game) are returning 404 errors.

--
gnemonix


edit: The links are working now.
by gnemonix
Sat Sep 08, 2018 4:59 am
Forum: News
Topic: Friday Facts #259 - Scan-codes, Prototype IDs, HR worm
Replies: 99
Views: 17442

Re: Friday Facts #259 - Scan-codes, Prototype IDs, HR worm

Unfortunately, the scancode change will probable break Factorio on my computer (until I remap the keybinds) as I use a mechanical Dvorak keyboard that fakes the scancodes as QWERTY. The reason is because there is a button on the keyboard that enables fast switching between Dvorak and QWERY. This is ...
by gnemonix
Sat May 12, 2018 9:40 pm
Forum: Bob's mods
Topic: Conflict with Bob's Funtions Library
Replies: 4
Views: 750

Re: Conflict with Bob's Funtions Library

The recent releases of Nanobots (2.0.3 to 2.0.6) are somehow causing bobpower to crash. Nexela is lost as to how has made a fix for it (see below). However the cause is because there is an inconsistency in boblibrary API calls as I mentioned here : Either make the same changes until bobbingabout can...
by gnemonix
Sat May 12, 2018 9:39 pm
Forum: Bob's mods
Topic: [0.16.x] Bob's Mods: General Discussion
Replies: 866
Views: 156612

Re: [0.16.x] Bob's Mods: General Discussion

The recent releases of Nanobots (2.0.3 to 2.0.6) are somehow causing bobpower to crash. Nexela is lost as to how has made a fix. However the cause is because there is an inconsistency in boblibrary API calls as I mentioned here : Either make the same changes until bobbingabout can make an official u...
by gnemonix
Sat May 12, 2018 2:09 pm
Forum: Bob's mods
Topic: [0.16.42] bob_power bug after latest update
Replies: 9
Views: 1354

Re: [0.16.42] bob_power bug after latest update

It's not Nanobots itself so much as a major bump in STDLIB that potentially broke it. However, the API calls for boblibrary are still inconsistent and need to be addressed.
by gnemonix
Sat May 12, 2018 4:01 am
Forum: Bob's mods
Topic: [0.16.42] bob_power bug after latest update
Replies: 9
Views: 1354

Re: [0.16.42] bob_power bug after latest update

I'll re-post this from here A recent update of Nanobots (2.0.5) seemed to break BobPower. Without Nanobots or with an older version (2.02) the game loads just fine. Investigation discovered the culprit to be these: bobpower/prototypes/fluid-generator-updates.lua if data.raw.item["steel-pipe"] then b...
by gnemonix
Sat May 12, 2018 3:17 am
Forum: Bob's mods
Topic: Feedback
Replies: 361
Views: 44029

Re: Feedback

A recent update of Nanobots (2.0.5) seemed to break BobPower. Without Nanobots or with an older version (2.02) the game loads just fine. Investigation discovered the culprit to be these: bobpower/prototypes/fluid-generator-updates.lua if data.raw.item["steel-pipe"] then bobmods.lib.recipe.add_ingred...
by gnemonix
Thu Dec 28, 2017 11:03 am
Forum: Angels Mods
Topic: Bugs & FAQ
Replies: 3261
Views: 412853

Re: Bugs & FAQ

the ferrous or cupric solution recipes have no machine they can be made in. That's because the leaching plant building currently does not have an output fluid box. Only an input fluid box. I modified ore-leaching-plant.lua to add the missing output like the following: fluid_boxes = { { production_t...
by gnemonix
Thu Dec 14, 2017 8:50 am
Forum: Duplicates
Topic: [0.16.1][Linux] Mods Not Loading at Startup w/ Workaround
Replies: 1
Views: 211

[0.16.1][Linux] Mods Not Loading at Startup w/ Workaround

Noticed some odd behavior when testing the latest version. Mods in zip format will crash the game during startup. This is the error message I believe to be the most pertinent. Error Package.cpp:264: Package lock (read) is active on /home/gnemonix/Programs/factorio/main/mods/even-distribution_0.2.6.z...
by gnemonix
Thu Feb 18, 2016 6:30 pm
Forum: Not a bug
Topic: Use SDL2 for input on linux.
Replies: 5
Views: 3927

Re: Use SDL2 for input on linux.

Sounds like you could use a keyboard with a physical Dvorak/Qwerty button.
http://matias.ca/dvorak/
keyboard
by gnemonix
Tue Jan 06, 2015 7:13 am
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [0.11.9] Toolbelt crash
Replies: 3
Views: 597

Re: [0.11.9] Toolbelt crash

Confirmed. However it involves any clicking (left, right, or middle) on any static gui border. Including windows that open as part of a mod such as TimeButtons. This workes both with and without holding an item. Windows that can be moved however (inventories, technology, burners/miners) seem to be s...
by gnemonix
Wed May 07, 2014 6:53 am
Forum: Mods
Topic: [MOD 0.10.x] Telelogistics v0.2.4
Replies: 91
Views: 33779

Re: [MOD 0.9.x] Telelogistics v0.1.2

Seems like there is another small but annoying bug: When I install the mod all filtert options for the smart inserter are filled with near endless copies of the MK2 and MK3 tele inserter. I'm using the latest version of Factorio. Link . If you know how to fix it please tell me. I played around with...
by gnemonix
Sun Apr 27, 2014 10:21 pm
Forum: Gameplay Help
Topic: cant play game
Replies: 3
Views: 1746

Re: cant play game

If you are getting screens like these:

Image
Image

You problably disabled the Base Mod.

Image

Turn it back on and restart the game to enable the change.

--
Happy building!

Go to advanced search