Search found 22 matches

by Soul
Mon May 22, 2017 12:30 am
Forum: Bob's mods
Topic: [0.15.x] Bob's Mods: General Discussion
Replies: 1047
Views: 164673

Re: [0.15.x] Bob's Mods: General Discussion

Angel has flare stacks and clarifiers that "replace" the bob vents They have always coexisted in the past, and only disappeared in one of the recent updates. We just started a new world a day or so ago so any updates for the last week didn't affect us (we already had it researched so bob's stuff wa...
by Soul
Sun May 21, 2017 8:14 pm
Forum: Bob's mods
Topic: [0.15.x] Bob's Mods: General Discussion
Replies: 1047
Views: 164673

Re: [0.15.x] Bob's Mods: General Discussion

So a buddy and I went to use a gas vent, and noticed that we don't have a recipe for that anymore? There's also no research (as in searching for the research name in the technology screen yields no results) for the following: Air Compressors 1-4 Gas Venting We DO have Nitrogen Processing Bottled Gas...
by Soul
Sat May 20, 2017 2:39 pm
Forum: Angels Mods
Topic: Bugs & FAQ
Replies: 2591
Views: 332116

Re: Bugs & FAQ

As for placement, I usually let the non-infinite miners run as long as they can, then run around with nanobots and collect all of the finished miners. We're also using AutoDeconstruct which marks miners for deconstruction when they have finished mining ( works probably 90% of the time or so, someti...
by Soul
Sat May 20, 2017 5:09 am
Forum: Angels Mods
Topic: Bugs & FAQ
Replies: 2591
Views: 332116

Re: Bugs & FAQ

So, what do I do here? All i want is for my drills to get the base (not infinite) ore from the patch. But the drills just get stuck on the infinite ores. You can see that there are 21k ores underneath the drill, but that no saphirite is being mined (from the yellow productivity status). http://imgu...
by Soul
Fri May 19, 2017 4:33 pm
Forum: Mods
Topic: [MOD 0.14] AAI Programmable Vehicles
Replies: 834
Views: 210182

Re: [MOD 0.14] AAI Programmable Vehicles

Do you have a mod installed that has removed the grey signal? From a quick look around it might be Dectorio ? ( signal.lua ) While Dectorio does clear out the signals, by default it recreates 'signal-grey' and the other base signal colours so it shouldn't be breaking this. Doing some more testing t...
by Soul
Fri May 19, 2017 2:23 am
Forum: Mods
Topic: [MOD 0.14] AAI Programmable Vehicles
Replies: 834
Views: 210182

Re: [MOD 0.14] AAI Programmable Vehicles

Earendel wrote:Do you have a mod installed that has removed the grey signal?
From a quick look around it might be Dectorio? (signal.lua)

It modifies the color signals.
by Soul
Thu May 18, 2017 11:19 pm
Forum: Mods
Topic: [MOD 0.14] AAI Programmable Vehicles
Replies: 834
Views: 210182

Re: [MOD 0.14] AAI Programmable Vehicles

In the latest version of all AAI mods and Factorio 0.15.12, I was sitting in a hauler and drag-selected the hauler with my Unit Remote Controller, and the server crashed with the following error message: 2675.928 Error MainLoop.cpp:850: Exception at tick 153644: Error while running event aai-program...
by Soul
Thu May 18, 2017 1:43 am
Forum: Angels Mods
Topic: Bugs & FAQ
Replies: 2591
Views: 332116

Re: Bugs & FAQ

We seem to be having issues with Fluid Splitters (both variants). They aren't doing anything? Output is not blocked and the machine has power, but nothing happens. I've tried with and without pumps, and with different pipe types, and still it won't pump Sulfuric Acid. A buddy also tried using a 2-w...
by Soul
Wed May 17, 2017 11:26 pm
Forum: Angels Mods
Topic: Bugs & FAQ
Replies: 2591
Views: 332116

Re: Bugs & FAQ

We seem to be having issues with Fluid Splitters (both variants). They aren't doing anything? Output is not blocked and the machine has power, but nothing happens. I've tried with and without pumps, and with different pipe types, and still it won't pump Sulfuric Acid. A buddy also tried using a 2-wa...
by Soul
Tue May 16, 2017 8:29 pm
Forum: Technical Help
Topic: Experimental branch with SteamCMD?
Replies: 15
Views: 3473

Re: Experimental branch with SteamCMD?

I've tried call steamcmd.exe +login anonymous +force_install_dir c:\factorio_steam "+app_update 427520 -beta experimental validate" +quit but it just keeps telling me that it is up to date even though it's not installing any experimental version. Try -beta 0.15.x I also don't think you need the quo...
by Soul
Sun May 07, 2017 11:10 pm
Forum: Technical Help
Topic: [0.15.6] Unable to join friends only multiplayer server
Replies: 3
Views: 824

Re: [0.15.6] Unable to join friends only multiplayer server

folk wrote:Same problem for me and a friend in 0.15.9 with only 2 mods loaded;
Did you try making sure you both had the exact same mod-list.json?
by Soul
Thu May 04, 2017 11:17 pm
Forum: Technical Help
Topic: [.15]Details view stopped working.
Replies: 13
Views: 1116

Re: [.15]Details view stopped working.

ROFL I was at work so i grabbed screenshots from the web to emphasize my description of the problem. Good eye! Lol. I was at work as well for my other response as well (before screenshots). Seems like a strange issue. I can't see a setting anywhere in the game (exposed by the UI anyway) that can co...
by Soul
Thu May 04, 2017 9:20 pm
Forum: Technical Help
Topic: [.15]Details view stopped working.
Replies: 13
Views: 1116

Re: [.15]Details view stopped working.

Thank you for providing screenshots. It may seem annoying that I ask for them, but they help a lot more than just text sometimes. Your problem also makes a lot more sense now than it did previously. A few things I notice is that you don't have buttons above your map in the world view, and you don't ...
by Soul
Thu May 04, 2017 7:07 pm
Forum: Technical Help
Topic: [.15]Details view stopped working.
Replies: 13
Views: 1116

Re: [.15]Details view stopped working.

No. The act of doing a clear command caused areas under radar vision to not be visible under max zoom anymore. This isn't a "does not understand fog of war" problem. Then I'm with Loewchen, if the problem is still occurring could you please show us with screenshots what is happening and what is sup...
by Soul
Thu May 04, 2017 1:51 pm
Forum: Technical Help
Topic: Solar Panal bar graph not maxed?
Replies: 2
Views: 208

Re: Solar Panal bar graph not maxed?

The graph and bars on the right don't exactly show how much power that item produces individually. Instead it shows you each item grouped together as an entire sum. You are producing approximately 30MW. Your Steam Engines are the most, at approximately 20MW, and you have Solar Panels producing 10MW....
by Soul
Thu May 04, 2017 10:30 am
Forum: Technical Help
Topic: [.15]Details view stopped working.
Replies: 13
Views: 1116

Re: [.15]Details view stopped working.

From what I'm understanding you are running a command to reveal a large map area. You can see all entities in the area for a few seconds and then everything on the map "blurs," that is to say looks like it does when you are no longer in that sector and there is no radar coverage and/or active scanni...
by Soul
Thu May 04, 2017 10:17 am
Forum: Technical Help
Topic: Experimental branch with SteamCMD?
Replies: 15
Views: 3473

Re: Experimental branch with SteamCMD?

Is the SteamCMD version identical to the headless version? I didn't even think about using Steam to manage my server (I've done it in the past with other games). I've been wget'ing the headless .tar.xz the whole time... :roll:
by Soul
Thu May 04, 2017 9:55 am
Forum: Technical Help
Topic: [0.15.6] Unable to join friends only multiplayer server
Replies: 3
Views: 824

Re: [0.15.6] Unable to join friends only multiplayer server

So I also started experiencing this error. To solve it renamed my local mods folder (mods-broken lol) and used SFTP to grab the live mods folder from my headless server, and that let me reconnect again. No mods were enabled locally that were not on the server, but I did have more mods than the serve...
by Soul
Wed Apr 26, 2017 9:55 pm
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [0.15.2] Crash after update mods and loading a savegame
Replies: 2
Views: 335

Re: [0.15.2] Crash after update mods and loading a savegame

As a temporary fix until the patch is pushed try moving a mod out of the mods folder (any mod works), start the game (just to the menu), then close it and move it back. This stopped the crashing client side and server-side when a buddy and I were updating mods.
by Soul
Fri Sep 02, 2016 4:01 am
Forum: Mods
Topic: [MOD 0.17] Warehousing v0.2.0
Replies: 247
Views: 144344

Re: [MOD 0.13] Warehousing v0.0.10

Haven't done extensive testing yet, but if you change the "factorio version" from 13 to 14, it seems to run fine. I haven't looked yet in-depth with what's changed between 13 and 14 to see if anything needs to be changed, but until the mod is updated this seems to work okay. :)

Go to advanced search