[0.17.69]Construction robot destroy my base

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
biggieboy
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 19
Joined: Mon Jul 15, 2019 10:14 am
Contact:

[0.17.69]Construction robot destroy my base

Post by biggieboy »

The construction robot go to the steam power, and destroy it. Few second later go back his place, and the steam power generator its fine. And its repeat every minute.. sometimes go other building and destroy. why? Its bug?
Attachments
bug.jpg
bug.jpg (79.67 KiB) Viewed 1197 times

User avatar
wheybags
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 313
Joined: Fri Jun 02, 2017 1:50 pm
Contact:

Re: [0.17.69]Construction robot destroy my base

Post by wheybags »

Could you please post your save file?

biggieboy
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 19
Joined: Mon Jul 15, 2019 10:14 am
Contact:

Re: [0.17.69]Construction robot destroy my base

Post by biggieboy »

I attached the save file, and i make video (watch the full video):

https://youtu.be/Txl5-YOqKWw

Thank you!
Attachments
_autosave1.zip
(1.68 MiB) Downloaded 13 times

biggieboy
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 19
Joined: Mon Jul 15, 2019 10:14 am
Contact:

Re: [0.17.69]Construction robot destroy my base

Post by biggieboy »

wheybags wrote:
Tue Oct 01, 2019 1:33 pm
Could you please post your save file?
i updated the game (0.17.72), but the problem is same. Why go there the robot and destroy my bulding?

User avatar
wheybags
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 313
Joined: Fri Jun 02, 2017 1:50 pm
Contact:

Re: [0.17.69]Construction robot destroy my base

Post by wheybags »

Thanks for the report. Fixed for version 0.17.76.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users