General Discussion

New energy types, decorations, electric train, new types of belts and inserters, bigger inventory and many more stuff.

Moderators: McGuten, odin_spain

TAT3R_
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 16
Joined: Tue Sep 13, 2016 11:35 am
Contact:

Re: General Discussion

Post by TAT3R_ »

Anyway I can remove the 5dim category overlay and go back to the stock ones?
Attachments
427520_20160913073417_1.png
427520_20160913073417_1.png (3.25 MiB) Viewed 7078 times

GeorgeWilly
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 1
Joined: Fri Sep 16, 2016 5:44 am
Contact:

Re: General Discussion

Post by GeorgeWilly »

I don't play the game without your mods, really great work!

Any chance of a 0.14 upgrade though? The vanilla 14 is so much better than 13, especially the MP changes, but can't get your mods to work.

Cheers.

DarkDestrKap
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 1
Joined: Sat Oct 01, 2016 11:09 pm
Contact:

Re: General Discussion

Post by DarkDestrKap »

HI, i have made some mod modules (only those i need :) ) working on 14.8, here is google drive link https://drive.google.com/file/d/0Bw5BcH ... sp=sharing.
Proof :D
Image
Image
Modules:
Core, logistic, mining, automatization and transport.
Mb will update other modules later, dont know :D some features may dont work, i haven't tested it yet. :roll:
Oh, and i forgot, i've made some changes in config so turn back values to true in 5dim_core config.
UPD 1.
All warking perfectly, played for about a day))

denkbert
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 2
Joined: Sun Mar 06, 2016 3:53 am
Contact:

Re: General Discussion

Post by denkbert »

Hey, I love the mod, but is there a way to replace the category symbols ?

I find them much harder to discern than the vanilla symbols and those of other mods. The fat "5dim" written below doesn't help much, either.

I think it's the lack of color PLUS the distracting bright-blue writing that makes the symbols "not helpful."

syrenthra
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 1
Joined: Sat Nov 26, 2016 5:47 pm
Contact:

Re: General Discussion

Post by syrenthra »

So I started my world out with very few mods but added in the energy and automization modules of 5dim in after a while and I have come to realize I am missing the upgraded medium and large electric poles. I got the wifi one due to not having research for it but I assume because I already had the second level researched before adding in the module it did not unlock them in the crafting menu. Anyway to fix this for this world? Really liking all of the stuff in just these modules too, I plan to do my next world with the full set.

kevincool87
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 7
Joined: Fri Dec 23, 2016 10:54 pm
Contact:

Re: General Discussion

Post by kevincool87 »

The 5dimmod.com website is down. Probably not paid for? I'd love some details and stuff about 5dim's mods too and I can't find them anywhere.

LaGallinaTuruleta
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 8
Joined: Tue Mar 08, 2016 6:29 pm
Contact:

Re: General Discussion

Post by LaGallinaTuruleta »

Hello, I'm looking for a modpack with 5dim's mod, anyone can recommend?

Viftor
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 1
Joined: Tue Mar 21, 2017 8:41 pm
Contact:

Re: General Discussion

Post by Viftor »

Hey, I have tested this mod for a while and its pretty good so far.

I just had one problem. I can´t connect the red/green wire to any of the new chests or the inserters, I can only connect them into objects that are in the /core mod, so I don´t know if there is any other way to do it or if it's an issue that the developers are working on.

I hope you fix it soon as it's one of my fav mods now!

funkanaton
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 7
Joined: Sat Mar 25, 2017 7:18 am
Contact:

Re: General Discussion

Post by funkanaton »

I cannot Solar panel Mk2 cannot automate. There is 2 slots in assembly plant for tin ore. x15 tin another x30 tin and it will only insert on one. I have to manually drop tin into the slot

McGuten
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 310
Joined: Tue Jun 24, 2014 3:06 pm
Contact:

Re: General Discussion

Post by McGuten »

funkanaton wrote:I cannot Solar panel Mk2 cannot automate. There is 2 slots in assembly plant for tin ore. x15 tin another x30 tin and it will only insert on one. I have to manually drop tin into the slot
It is fixed now, just update it ^^
Image

mpl560
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 7
Joined: Mon Mar 14, 2016 4:43 pm
Contact:

Re: General Discussion

Post by mpl560 »

An error shows up for me. Never had it before.
Failed to load mods: __5dim_core__/data-updates.lua:82: attempt to perform arithmetic on field 'healing_per_tick' (a nil value)

Mods to be disabled:
*5dim_core


RE: Fixed now. Thanks!!!

Venrob
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 14
Joined: Wed Jun 03, 2015 11:34 pm
Contact:

Re: General Discussion

Post by Venrob »

5dims energy bug report: Steam engine MK2 does not work at all in 0.15.10. I would assume this is due to "Steam" now being it's own liquid rather than just water over a certain temperature.

Post Reply

Return to “5dim's mod”