[1.1.30] Items on belt are overcompressed

Bugs that are actually features.
Post Reply
User avatar
ptx0
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 929
Joined: Wed Jan 01, 2020 7:16 pm
Contact:

[1.1.30] Items on belt are overcompressed

Post by ptx0 »

https://drive.google.com/file/d/1nsUhHl ... sp=sharing
Image

the left half is normal item compression and the right is just weird looking. not sure how it happened.

after replacing a piece:

Image

factfire
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 1
Joined: Sat Apr 10, 2021 12:03 pm
Contact:

Re: [1.1.30, mods] weird belt compression

Post by factfire »

same bug on my side

User avatar
ptx0
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 929
Joined: Wed Jan 01, 2020 7:16 pm
Contact:

Re: [1.1.30, mods] weird belt compression

Post by ptx0 »

factfire wrote:
Mon Apr 12, 2021 1:25 pm
same bug on my side
any mods?

User avatar
boskid
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 1440
Joined: Thu Dec 14, 2017 6:56 pm
Contact:

Re: [1.1.30] Items on belt are overcompressed

Post by boskid »

Not a bug.

You have this Ultimate Underground Belts capable of underground distance of 155. Between {-7461,98703} and {-7461,98817} there are around 115 tiles of underground section, so when you placed underground belt exit at the {-7461,98728} the whole underground belt part between old underground belt pair had to be squished. When you started building horizontal belt they started to slowly unsquish but not all of them did as it depends on where is the front of line.

User avatar
ptx0
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 929
Joined: Wed Jan 01, 2020 7:16 pm
Contact:

Re: [1.1.30] Items on belt are overcompressed

Post by ptx0 »

now the question is how do i take advantage of that :D

Post Reply

Return to “Not a bug”