[0.10.3] assembling machine in recipe not showing

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
User avatar
SuperSandro2000
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 693
Joined: Sun Jan 12, 2014 3:54 am
Contact:

[0.10.3] assembling machine in recipe not showing

Post by SuperSandro2000 » Mon Jul 28, 2014 7:43 am

In the recipe is the assembling machine from the DyTech mod not showing but when I choose a recipe in the machine it's showing. I know most of the recipes but for newbies it can be quit hard to find the right machine.
Unbenannt.JPG
Unbenannt1.JPG

kovarex
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 7424
Joined: Wed Feb 06, 2013 12:00 am
Contact:

Re: [0.10.3] assembling machine in recipe not showing

Post by kovarex » Mon Jul 28, 2014 12:01 pm

Thank you for the notice, it is fixed in the 0.10.5 release.

User avatar
SuperSandro2000
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 693
Joined: Sun Jan 12, 2014 3:54 am
Contact:

Re: [0.10.3] assembling machine in recipe not showing

Post by SuperSandro2000 » Mon Jul 28, 2014 1:08 pm

Did you also fixed that sometimes a wrong assembling machine is showing?

kovarex
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 7424
Joined: Wed Feb 06, 2013 12:00 am
Contact:

Re: [0.10.3] assembling machine in recipe not showing

Post by kovarex » Mon Jul 28, 2014 2:45 pm

No, I don't know about that one, you can post that as separate bug.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot]