[1.1.59] Roboports connection not visible

Post your bugs and problems so we can fix them.
Post Reply
burninghey
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 109
Joined: Fri Sep 14, 2018 2:06 am
Contact:

[1.1.59] Roboports connection not visible

Post by burninghey »

These roboports are connected, but the dashed line is missing.
I have built them with a blueprint.
robobug1.png
robobug1.png (1.39 MiB) Viewed 352 times
When relocating one of them, or delete and build again manually, the dashed line appears:
robobug2.png
robobug2.png (1.4 MiB) Viewed 352 times
Blueprint:



Savegame:
2022.zip
(9.92 MiB) Downloaded 27 times

Blacky007
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 173
Joined: Fri Dec 29, 2017 8:05 pm
Contact:

Re: [1.1.59] Roboports connection not visible

Post by Blacky007 »

no Bug
there is a gap in X and Y direction between these 2 roboports - thats why you don't see a connection line.
that there is a connection from behind doesn't matter
My color birthday was May 2nd 2020 - Thank you Enchroma

User avatar
boskid
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 1785
Joined: Thu Dec 14, 2017 6:56 pm
Contact:

Re: [1.1.59] Roboports connection not visible

Post by boskid »


burninghey
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 109
Joined: Fri Sep 14, 2018 2:06 am
Contact:

Re: [1.1.59] Roboports connection not visible

Post by burninghey »

wow 4 yrs later :D
Blacky007 wrote:
Wed May 18, 2022 9:20 am
no Bug
there is a gap in X and Y direction between these 2 roboports - thats why you don't see a connection line.
that there is a connection from behind doesn't matter
wrong. This suggests there are 2 different bot networks, while it's one.
The connection shows up while building:
stuff

Blacky007
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 173
Joined: Fri Dec 29, 2017 8:05 pm
Contact:

Re: [1.1.59] Roboports connection not visible

Post by Blacky007 »

burninghey wrote:
Thu May 19, 2022 8:06 pm
wow 4 yrs later :D
Blacky007 wrote:
Wed May 18, 2022 9:20 am
no Bug
there is a gap in X and Y direction between these 2 roboports - thats why you don't see a connection line.
that there is a connection from behind doesn't matter
wrong. This suggests there are 2 different bot networks, while it's one.
The connection shows up while building:
stuff
sorry my bad - I didn't see that the corner was connected - it looked like the was a gab all the way around the corner
Greetings
My color birthday was May 2nd 2020 - Thank you Enchroma

Post Reply

Return to “Bug Reports”