[TOGoS] [0.15.2] train contents: fluids should be visible

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
User avatar
Optera
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 2241
Joined: Sat Jun 11, 2016 6:41 am
Contact:

[TOGoS] [0.15.2] train contents: fluids should be visible

Post by Optera » Tue Apr 25, 2017 10:32 am

Hovering over a train shows the current items but not fluids.
Similarly train stops should output the contents of fluid wagons.

As side effect neither inventory full/empty nor inactivity condition seem to work with fluid wagons.
Last edited by Optera on Wed Apr 26, 2017 9:38 am, edited 1 time in total.

User avatar
ssilk
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 10531
Joined: Tue Apr 16, 2013 10:35 pm
Contact:

Re: [0.15] train contents: fluids should be visible

Post by ssilk » Tue Apr 25, 2017 10:51 pm

This sounds more like a bug to me. Moved.
Cool suggestion: Eatable MOUSE-pointers.
Have you used the Advanced Search today?
Need help, question? FAQ - Wiki - Forum help
I still like small signatures...

User avatar
Optera
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 2241
Joined: Sat Jun 11, 2016 6:41 am
Contact:

Re: [0.15.2] train contents: fluids should be visible

Post by Optera » Wed Apr 26, 2017 9:46 am

update for 0.15.2
Trains and stops stil don't show fluids.
Inactivity, empty/full rules still don't work with this test setup.
2017-04-26-11-45-27-5502065.jpg
2017-04-26-11-45-27-5502065.jpg (447.07 KiB) Viewed 1613 times

DaegorDude
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 1
Joined: Thu Apr 27, 2017 11:26 pm
Contact:

Re: [TOGoS] [0.15.2] train contents: fluids should be visible

Post by DaegorDude » Thu Apr 27, 2017 11:31 pm

0.15.3: Train contents are not sent over the circuit network in manual.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users