filter for roboport content

Post your ideas and suggestions how to improve the game.
Post Reply
mrvn
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 3261
Joined: Mon Sep 05, 2016 9:10 am
Contact:

filter for roboport content

Post by mrvn » Tue Oct 11, 2016 12:51 pm

The players toolbelt can set filters for fields as can train cars. Why not allow setting filters in roboports? I want to reserve one stack for logistic robots and one stack for construction robots in every roboport.

As an additional feature the locked stacks in a roboport could take priority in the network. If there is an idle robot somewhere in the network it will first look for a locked stack to fill before going to the nearest roboport to rest.

User avatar
ssilk
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 10462
Joined: Tue Apr 16, 2013 10:35 pm
Contact:

Re: filter for roboport content

Post by ssilk » Tue Oct 11, 2016 4:12 pm

Added to
viewtopic.php?f=80&t=15326 Stack Filters for Chest, Vehicles and others
and
viewtopic.php?f=80&t=18093 Roboport/Logistic Network/Robot enhancements
Cool suggestion: Eatable MOUSE-pointers.
Have you used the Advanced Search today?
Need help, question? FAQ - Wiki - Forum help
I still like small signatures...

Post Reply

Return to “Ideas and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users