[0.17.47] Crash on instantly cutting rails

Things that has been reported already before.
Post Reply
phi1010
Inserter
Inserter
Posts: 46
Joined: Sat Aug 20, 2016 3:31 pm
Contact:

[0.17.47] Crash on instantly cutting rails

Post by phi1010 » Mon Jun 10, 2019 5:50 pm

Environment: Creative Mod is active, allowing instant removal with deconstruction blueprints and the cut-paste tool, without waiting for bots.

Action Removed an LTN mod loading station (the top one of the three horizontal stations in the save), including signals and rail that have been reserved for a train (yellow signals) just outside of that area.

Upon releasing the mouse button to confirm the displayed cutting selection: Game crashed with a factorio error reporting dialog box in the background. (Happened once, retry pending.)

EDIT: Exchanged savefile attachment. #07 was an older one that I did load; #09 is the newest one before the crash.
Attachments
train sandbox 09.zip
(2.6 MiB) Downloaded 1 time
factorio-current.log
(33.02 KiB) Downloaded 3 times

phi1010
Inserter
Inserter
Posts: 46
Joined: Sat Aug 20, 2016 3:31 pm
Contact:

Re: [0.17.47] Crash on instantly cutting rails

Post by phi1010 » Mon Jun 10, 2019 6:04 pm

This seems not to be reproducible, at least not with the following situations at the moment of mouse click release:
* Train already passed (previously) yellow signal, but is still outside the cutting area
* Train has not yet passed the signal, but the breaking distance is within the cutting area

Not tested, due to lacking reaction time:
* Breaking distance is past (yellow) signal, but not within the cutting area.

Post Reply

Return to “Duplicates”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users