Version 0.11.21

Information about releases and roadmap.
kovarex
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 8053
Joined: Wed Feb 06, 2013 12:00 am
Contact:

Version 0.11.21

Post by kovarex »

Almost a stable candidate :)

Notice: There was a bug in the windows updater when using the zip version. The error is now fixed (the update package has been fixed and reuploaded).
Use the automatic updater if you can (check experimental updates in other settings) or download full installation at http://www.factorio.com/download/experimental.

Twisted
Inserter
Inserter
Posts: 20
Joined: Thu Mar 12, 2015 2:58 pm
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by Twisted »

Almost :P

Image

SNORKOFOB
Inserter
Inserter
Posts: 28
Joined: Sun Feb 08, 2015 2:23 pm
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by SNORKOFOB »

No new content? :<
Яussian inseяteя.

quinor
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 403
Joined: Thu Mar 07, 2013 3:07 pm
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by quinor »

Nope. Still bugfixes, but in next version there will be a LOT of new stuff.

User avatar
Smarty
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 816
Joined: Sat Oct 04, 2014 5:00 pm
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by Smarty »

Twisted wrote:Almost :P

Image
same error

Akromos
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 12
Joined: Sat Jan 10, 2015 11:35 am
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by Akromos »

Same here
The advantage with the silence is that it does not say bullshit...

Alvin853
Inserter
Inserter
Posts: 26
Joined: Fri May 16, 2014 1:14 pm
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by Alvin853 »

The # of fixes per release is going down, so we're either close to 0.12 or these bugs are really hard to fix :D

User avatar
bobingabout
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 7329
Joined: Fri May 09, 2014 1:01 pm
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by bobingabout »

Creator of Bob's mods. Expanding your gameplay since version 0.9.8.
I also have a Patreon.

Donbo
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 16
Joined: Wed Jul 23, 2014 10:58 pm
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by Donbo »

Ditto on that update error.

User avatar
vampiricdust
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 314
Joined: Wed Jan 14, 2015 1:31 am
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by vampiricdust »

Same error, but appears to be updated.

User avatar
fishycat
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 283
Joined: Thu Apr 09, 2015 7:38 pm
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by fishycat »

hi, i have the same problem with the update.

User avatar
SHiRKiT
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 702
Joined: Mon Jul 14, 2014 11:52 pm
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by SHiRKiT »

Something went wrong with the Build system :D

User avatar
bigyihsuan
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 298
Joined: Thu Jan 01, 2015 12:57 pm
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by bigyihsuan »

Same error. Will try again when fixed

User avatar
bobingabout
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 7329
Joined: Fri May 09, 2014 1:01 pm
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by bobingabout »

I downloaded the big file to update manually.
kovarex wrote:Storage slots of mining drill is moddable now. This affects the internal inventory size, so when resource with more different results is mined, no items are lost (as long as the size is big enough). Default value is 1.
I only did a quick test with it.

Yeah, I'd probably set this to 2 instead as default, since thats what it used to be hardcoded for, some mods, including my own use this to allow some ores to drop 2 resources. would be a bit odd that you can mine 2 by hand, but not with a machine.
for anyone interested, the new tag (not used in the game's data files yet) is "storage_slots"
Last edited by bobingabout on Fri Apr 10, 2015 7:57 am, edited 1 time in total.
Creator of Bob's mods. Expanding your gameplay since version 0.9.8.
I also have a Patreon.

Tyr4el
Inserter
Inserter
Posts: 46
Joined: Thu Apr 02, 2015 6:43 pm
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by Tyr4el »

I'm getting that same error but not from Factorio, from Windows.

liamjdavison
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 7
Joined: Wed Sep 03, 2014 8:09 pm
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by liamjdavison »

My error message is slightly different, and comes in a Windows dialog box:
Error when opening D:\Program Files\Factorio\bin\x64\..\..\data/../tests/x64/FactorioTestIntegration.exe for reading. No such file or directory
Those forward slashes look suspicious to me...

Windows 8.1 64bit.

User avatar
bobingabout
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 7329
Joined: Fri May 09, 2014 1:01 pm
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by bobingabout »

liamjdavison wrote:Those forward slashes look suspicious to me...
Ignore those. The backslash is a windows specific thing, other OS's like MacOS and Linux use the forward slash instead.
Therefor, internally in code, you typically use a forward slash in the directory structure. Windows programs will automatically give the correct results in a windows operating system with either a forward slash or backslash.

the reasons you have here a mix between forward and backward slashs is because the backslashs will have been obtained from windows to say where the game is installed, and the forward slashs will be where the game is looking within it's directory structure.
Creator of Bob's mods. Expanding your gameplay since version 0.9.8.
I also have a Patreon.

kovarex
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 8053
Joined: Wed Feb 06, 2013 12:00 am
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by kovarex »

The update bug has been fixed, thx for the notice.

User avatar
DarthPonguin
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 2
Joined: Fri Apr 10, 2015 9:46 am
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by DarthPonguin »

Not fixed, I'm sorry to say. Unexpected Content again, Win 7 64x.

jeffmcwill
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 2
Joined: Sun Nov 02, 2014 3:14 am
Contact:

Re: Version 0.11.21

Post by jeffmcwill »

Yep, same error:

"factorio test integration has unexpected content"

I also noticed the update created a new "tests" directory in the program files directory, not the Factorio directory

Post Reply

Return to “Releases”