[1.1.6] Can't change shoot selected to spacebar for car

Bugs that we were not able to reproduce, and/or are waiting for more detailed info.
Post Reply
blazespinnaker
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 331
Joined: Wed Sep 16, 2020 12:45 pm
Contact:

[1.1.6] Can't change shoot selected to spacebar for car

Post by blazespinnaker »

When I change the key to spacebar for shoot selected via controls menu option and try to use it when in the car, it doesn't work. :( It does however work when not in a car.

I changed it back to 'c' and it did work, but I prefer to use C for copy.
OptimaUPS Mod, pm for info.

User avatar
boskid
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 1352
Joined: Thu Dec 14, 2017 6:56 pm
Contact:

Re: [1.1.6] Can't change shoot selected to spacebar for car

Post by boskid »

Checked and it works fine. There is a "shoot enemy" input which is by default set to spacebar. By having multiple inputs on the same key if one of them consumes input, second one will not get it. I was not able to reproduce the part of it working while outside of the car so i am moving this to Pending.

blazespinnaker
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 331
Joined: Wed Sep 16, 2020 12:45 pm
Contact:

Re: [1.1.6] Can't change shoot selected to spacebar for car

Post by blazespinnaker »

Ah, ok, thanks for the explanation. For some reason I had it in my mind that it was context driven.

Also, now I see that spacebar does work for selecting enemy targets when in a car, just not for selecting inanimate targets.
OptimaUPS Mod, pm for info.

Post Reply

Return to “Pending”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users