[1.0.0] factorio --preset is ignored

Bugs that we were not able to reproduce, and/or are waiting for more detailed info.
Post Reply
Nexela
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1822
Joined: Wed May 25, 2016 11:09 am
Contact:

[1.0.0] factorio --preset is ignored

Post by Nexela »

Start a mod scenario from the command line

Start Factorio with factorio --load-scenario ModName/ScenarioName --preset default

The scenario is loaded with generic defaults 50x50 size etc

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 11928
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: [1.0.0] factorio --preset is ignored

Post by Rseding91 »

Thanks for the report; can you give an example mod + scenario to test with?
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

Nexela
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1822
Joined: Wed May 25, 2016 11:09 am
Contact:

Re: [1.0.0] factorio --preset is ignored

Post by Nexela »

TestPreset_0.0.1.zip
(829 Bytes) Downloaded 34 times

Code: Select all

factorio --load-scenario TestPreset/testpreset --preset rail-world
Scenario will open with generic default settings I.e 50x50 size and not the settings from the rail-world preset

Post Reply

Return to “Pending”