[15.6][Oxyd] Crash in blueprint library with autosave(BlueprintRecordSlotTooltip::updateContent)

Bugs that we were not able to reproduce, and/or are waiting for more detailed info.

[15.6][Oxyd] Crash in blueprint library with autosave(BlueprintRecordSlotTooltip::updateContent)

Postby Henne » Fri May 05, 2017 8:53 am

While playing arround with the blueprintbook in singleplayer autosave kicked in and I had this hard crash

Chrash.jpg
Chrash.jpg (98.66 KiB) Viewed 185 times


I'm not sure wether I double clicked the blueprint or hit the delete button. Also I'm not able to reproduce it at all.
Maybe you'll be able to see something in the log.

Maybe related to viewtopic.php?f=7&t=46275 ?
Attachments
Henne.zip
(5.91 MiB) Downloaded 8 times
factorio-current.log
(6.57 KiB) Downloaded 13 times
Henne
Manual Inserter
Manual Inserter
 
Posts: 2
Joined: Sat Apr 16, 2016 3:17 pm


Re: [15.6][Oxyd] Crash in blueprint library with autosave(BlueprintRecordSlotTooltip::updateContent)

Postby Oxyd » Fri May 19, 2017 1:53 pm

I can't reproduce it either. Has it ever happened again or was this a one time thing?
Oxyd
Factorio Staff
Factorio Staff
 
Posts: 967
Joined: Thu May 07, 2015 8:42 am

Re: [15.6] Hard crash in blueprint library with autosave (BlueprintRecordSlotTooltip::updateContent)

Postby TheYellowBush » Tue Nov 14, 2017 12:41 pm

Loewchen wrote:See: viewtopic.php?f=7&t=47991

Thanks.
TheYellowBush
Manual Inserter
Manual Inserter
 
Posts: 4
Joined: Fri May 19, 2017 6:05 am

Re: [15.6][Oxyd] Crash in blueprint library with autosave(BlueprintRecordSlotTooltip::updateContent)

Postby TheYellowBush » Tue Nov 14, 2017 12:48 pm

Verry basic error. The game crash when loading BluePrint library. (BlueprintRecordSlotTooltip::updateContent)

The game download the file but i have a bad connecton and the file is corrupted.
The game try to load it and crash because he can't load a corrupted file.

I think it's something like that.
TheYellowBush
Manual Inserter
Manual Inserter
 
Posts: 4
Joined: Fri May 19, 2017 6:05 am

Re: [15.6][Oxyd] Crash in blueprint library with autosave(BlueprintRecordSlotTooltip::updateContent)

Postby TheYellowBush » Tue Nov 14, 2017 12:49 pm

Oxyd wrote:I can't reproduce it either. Has it ever happened again or was this a one time thing?

It's append two time for me.
TheYellowBush
Manual Inserter
Manual Inserter
 
Posts: 4
Joined: Fri May 19, 2017 6:05 am


Return to Pending

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 5 guests