parameters of robots, railway signals etc., visible on the map

Bugs that are actually features.
Post Reply
Gentil
Inserter
Inserter
Posts: 29
Joined: Mon Jun 10, 2019 1:50 pm
Contact:

parameters of robots, railway signals etc., visible on the map

Post by Gentil »

Hi

When I activate one of these parameters (worker robots, railroad signals, recipes, etc) to display them on the map they deactivate after a certain time and in a random way
Attachments
Capture.PNG
Capture.PNG (34.31 KiB) Viewed 350 times

User avatar
boskid
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 1574
Joined: Thu Dec 14, 2017 6:56 pm
Contact:

Re: parameters of robots, railway signals etc., visible on the map

Post by boskid »

Some of those layers can be turned on or off using the Alt key while the map is opened. There is not enough details that would rule this case out so i am moving this to "Not a bug".

sp55aa
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 53
Joined: Mon Oct 07, 2019 9:27 am
Contact:

Re: parameters of robots, railway signals etc., visible on the map

Post by sp55aa »

1. train stop names, player names, tags not change when press Alt.
2. press Alt: switch other settings
for example:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.
2021-05-31_031641.png
2021-05-31_031641.png (29.99 KiB) Viewed 296 times
2021-05-31_031710.png
2021-05-31_031710.png (29.31 KiB) Viewed 296 times
2021-05-31_031737.png
2021-05-31_031737.png (29.99 KiB) Viewed 296 times
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.
2021-05-31_031818.png
2021-05-31_031818.png (29.9 KiB) Viewed 296 times
2021-05-31_031824.png
2021-05-31_031824.png (29.03 KiB) Viewed 296 times
2021-05-31_031828.png
2021-05-31_031828.png (29.9 KiB) Viewed 296 times

wobbycarly
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 195
Joined: Tue Jan 29, 2019 4:00 am
Contact:

Re: parameters of robots, railway signals etc., visible on the map

Post by wobbycarly »

I was having this "issue" as well, with my thinking being that the setting didn't persist between loading/saving, but I couldn't replicate it. I never knew that "Alt" would turn these on and off in map view! :o And I can't see anywhere in the settings that suggests Alt does this, or whether it could even be rebound...

Gentil
Inserter
Inserter
Posts: 29
Joined: Mon Jun 10, 2019 1:50 pm
Contact:

Re: parameters of robots, railway signals etc., visible on the map

Post by Gentil »

Thank you for your answers, I understand better why it is deactivated!

Post Reply

Return to “Not a bug”