[NOT BUG][0.11.13]fuel is not loaded

Bugs that are actually features.
Post Reply
Arakasi
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 108
Joined: Tue Feb 26, 2013 9:43 pm
Contact:

[NOT BUG][0.11.13]fuel is not loaded

Post by Arakasi »

Hello, I have similar bug related to https://forums.factorio.com/forum/vie ... uel#p63999 where boilers are not filled by fuel.

In my case I have stone furnace which is not loaded by wood with connected fast inserter. Other furnace is filled correctly.
Image

attached save file: https://www.dropbox.com/s/9ypsiqdpneowwuq/fuel.zip?dl=0
Last edited by Arakasi on Wed Jan 21, 2015 10:34 pm, edited 1 time in total.

User avatar
hitzu
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 530
Joined: Tue Sep 09, 2014 5:55 pm
Contact:

Re: [0.11.13]fuel is not loaded

Post by hitzu »

Inserters don't know if slots in assemblers or furnaces are full or not. So it takes a first item from the storage that he can theoretically put in furnace. If there is no room in furnace it stucks with that item in hand and wait.
To solve this problem use two separate inserters.


Arakasi
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 108
Joined: Tue Feb 26, 2013 9:43 pm
Contact:

Re: [0.11.13]fuel is not loaded

Post by Arakasi »

Thanks a lot. I miss that stone item in inserter. I'll replace fast inserter by smart one which will take only fuel type items in the future...

So this is not a bug

Post Reply

Return to “Not a bug”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users