[0.17.60] Green wire detach after cut + paste on Powerpole

Bugs that are actually features.
Post Reply
DOSorDIE
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 248
Joined: Sat Oct 11, 2014 3:43 pm
Contact:

[0.17.60] Green wire detach after cut + paste on Powerpole

Post by DOSorDIE »

What i did:
Build 2 Powerpoles with a green wire connected
Use the cut + paste tools to move 1 Powerpole 1 tile

What i expected:
The copper wire and the green wire are still connected

What wrong:
Only the copper wire are connected and the green wire is gone.

Comment:
For 0.15 there was a Mod called "Cut and Paste" who make it who it should.
https://mods.factorio.com/mod/cut-and-paste
It's important for creating more elaborate blueprints with combinators logic.
In worst case i will be happy if the Mod will working for 0.17

Thanks for the hard work on my favorite game!

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 11928
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: [0.17.60] Green wire detach after cut + paste on Powerpole

Post by Rseding91 »

Thanks for the report however I'm going to say we will not be changing this. "cut-and-paste" is just "make a blueprint", "mark for deconstruction", "place blueprint". If you don't include the thing the wire was connected to in the blueprint then it's ignored and forgotten.

We aren't going to be adding in loads of special logic just for this one case.
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

DOSorDIE
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 248
Joined: Sat Oct 11, 2014 3:43 pm
Contact:

Re: [0.17.60] Green wire detach after cut + paste on Powerpole

Post by DOSorDIE »

I understand.
I hope someone make a Mod to move combinators with wire.
Thanks for have a look at this problem.

tehfreek
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 391
Joined: Thu Mar 17, 2016 7:34 am
Contact:

Re: [0.17.60] Green wire detach after cut + paste on Powerpole

Post by tehfreek »

There is a mod that moves circuit connections as well (and has, IMO, superior cut and [single] paste implementations), but I don't think it's been tested with 0.17 yet.

DOSorDIE
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 248
Joined: Sat Oct 11, 2014 3:43 pm
Contact:

Re: [0.17.60] Green wire detach after cut + paste on Powerpole

Post by DOSorDIE »

That mod i was using in 0.16 but in 0.17 will it work?
Edit: Here a Version for 0.16 https://mods.factorio.com/mod/cut-and-paste-016

DOSorDIE
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 248
Joined: Sat Oct 11, 2014 3:43 pm
Contact:

Re: [0.17.60] Green wire detach after cut + paste on Powerpole

Post by DOSorDIE »

I have found that:
https://mods.factorio.com/mod/PickerDollies
Not perfect but it worked and solve my problem with designing circuits and compact it then.

Post Reply

Return to “Not a bug”