[0.15] Research inconsistency

Bugs that are actually features.
Post Reply
zyklame
Inserter
Inserter
Posts: 30
Joined: Fri Jul 01, 2016 2:03 pm
Contact:

[0.15] Research inconsistency

Post by zyklame »

You can select researches wich requires Production science packs or High tech science packs before you have these science packs unlocked.
These researches should require the Advanced material processing (Production science pack) or the Advances electronics 2 (High tech science packs)

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 11928
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: [0.15] Research inconsistency

Post by Rseding91 »

This is by design. If every research had everything it required as a prerequisite the technology graph would be a web of lines.
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

zyklame
Inserter
Inserter
Posts: 30
Joined: Fri Jul 01, 2016 2:03 pm
Contact:

Re: [0.15] Research inconsistency

Post by zyklame »

There should be a way to search for a tech by unlocked products so you can find them.
I had to click through about 20 techs to find these two missing ones wich unlock the science packs.

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 11928
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: [0.15] Research inconsistency

Post by Rseding91 »

zyklame wrote:There should be a way to search for a tech by unlocked products so you can find them.
I had to click through about 20 techs to find these two missing ones wich unlock the science packs.
You already can. You just click the search button on the top left of the GUI and search for it :)
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

alefu
Inserter
Inserter
Posts: 21
Joined: Sun Oct 02, 2016 2:48 pm
Contact:

Re: [0.15] Research inconsistency

Post by alefu »

It would be nice if clicking on a required science pack would select the technology the provides this science pack.

Post Reply

Return to “Not a bug”