[0.11.x] Power-Switch-Mod v0.2.0

Topics and discussion about specific mods
drs9999
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 831
Joined: Wed Mar 06, 2013 11:16 pm
Contact:

Re: [0.11.x] Power-Switch-Mod v0.2.0

Post by drs9999 »

Actually I wouldn't bother if anyone wants to take it over.

Kane
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 660
Joined: Fri Sep 05, 2014 7:34 pm
Contact:

Re: [0.11.x] Power-Switch-Mod v0.2.0

Post by Kane »

drs9999 wrote:Actually I wouldn't bother if anyone wants to take it over.
I sadly can't code myself. I can only fix little things. Here is the update though:
http://stonelegion.com/kane/Power-Switc ... .2.0.1.zip

User avatar
darkshadow1809
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 306
Joined: Thu Jan 15, 2015 10:13 pm
Contact:

Re: [0.11.x] Power-Switch-Mod v0.2.0

Post by darkshadow1809 »

Hi there,

One of my members undergone a problem with your mod :p perhaps you could fix it!

baldurs1982:
i have a problem with power switch mod. I made a chain: pole - power switch - pole, and as i turn off power switch the chain becomes : pole - pole. This means, some how wires jumps from power switch to poles.
ShadowsModpackDevelopment

vedrit
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 289
Joined: Sun Aug 03, 2014 2:25 am
Contact:

Re: [0.11.x] Power-Switch-Mod v0.2.0

Post by vedrit »

darkshadow1809 wrote:Hi there,

One of my members undergone a problem with your mod :p perhaps you could fix it!

baldurs1982:
i have a problem with power switch mod. I made a chain: pole - power switch - pole, and as i turn off power switch the chain becomes : pole - pole. This means, some how wires jumps from power switch to poles.
I got around this by increasing the range the wires from the switch will reach

MrDrummer
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 131
Joined: Sat Nov 22, 2014 2:51 pm
Contact:

Re: [0.11.x] Power-Switch-Mod v0.2.0

Post by MrDrummer »

vedrit wrote:
darkshadow1809 wrote:Hi there,

One of my members undergone a problem with your mod :p perhaps you could fix it!

baldurs1982:
i have a problem with power switch mod. I made a chain: pole - power switch - pole, and as i turn off power switch the chain becomes : pole - pole. This means, some how wires jumps from power switch to poles.
I got around this by increasing the range the wires from the switch will reach
What file did u change? I have had a nose around but can't find a simple "range" value (if only it was that simple?)

vedrit
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 289
Joined: Sun Aug 03, 2014 2:25 am
Contact:

Re: [0.11.x] Power-Switch-Mod v0.2.0

Post by vedrit »

The line is maximum_wire_distance
I have mine set to 8, which is greater than the small pole's range, so that the poles will never connect, but the switch can still be in a supply area

drs9999
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 831
Joined: Wed Mar 06, 2013 11:16 pm
Contact:

Re: [0.11.x] Power-Switch-Mod v0.2.0

Post by drs9999 »

Sorry guys, but I stopped maintaining this mod.

If anyone wants to, feel free to take it up.

vedrit
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 289
Joined: Sun Aug 03, 2014 2:25 am
Contact:

Re: [0.11.x] Power-Switch-Mod v0.2.0

Post by vedrit »

Darn...Well, I guess I'll help with break fixes until someone picks up this mod

Cooolaid
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 85
Joined: Sat Jul 18, 2015 8:48 pm
Contact:

Re: [0.11.x] Power-Switch-Mod v0.2.0

Post by Cooolaid »

This mod has serious problems with any electric poles wires.

MAIN Reason is because this switch can not be placed at the end of the line. So the wires dont attach to the power switch alone.
The electrical wires remain attached to the poles and to the switch and looks tangled up.
Also because the radius around the switch itself is too small to be able to electrically activate any machine next to the switch.

Damn I really need this mod to work..............

User avatar
MasterBuilder
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 347
Joined: Sun Nov 23, 2014 1:22 am
Contact:

Re: [0.11.x] Power-Switch-Mod v0.2.0

Post by MasterBuilder »

Cooolaid wrote:This mod has serious problems with any electric poles wires.

MAIN Reason is because this switch can not be placed at the end of the line. So the wires dont attach to the power switch alone.
The electrical wires remain attached to the poles and to the switch and looks tangled up.
Also because the radius around the switch itself is too small to be able to electrically activate any machine next to the switch.

Damn I really need this mod to work..............
This mod has had issues for a while, it's not being maintained, and is probably more broken in 0.12.0.

As an alternative you could try this (description here). It's not exactly the same but it can help get a similar result.
Give a man fire and he'll be warm for a day. Set a man on fire and he'll be warm for the rest of his life.

Cooolaid
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 85
Joined: Sat Jul 18, 2015 8:48 pm
Contact:

Re: [0.11.x] Power-Switch-Mod v0.2.0

Post by Cooolaid »

MasterBuilder wrote:
Cooolaid wrote:This mod has serious problems with any electric poles wires.

MAIN Reason is because this switch can not be placed at the end of the line. So the wires dont attach to the power switch alone.
The electrical wires remain attached to the poles and to the switch and looks tangled up.
Also because the radius around the switch itself is too small to be able to electrically activate any machine next to the switch.

Damn I really need this mod to work..............
This mod has had issues for a while, it's not being maintained, and is probably more broken in 0.12.0.

As an alternative you could try this (description here). It's not exactly the same but it can help get a similar result.

I am not using v12 yet. - Im waiting until All the mods im using go over to v12.
But I do appreciate your information. It helps me greatly.
Thank you Sir. :)

drs9999
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 831
Joined: Wed Mar 06, 2013 11:16 pm
Contact:

Re: [0.11.x] Power-Switch-Mod v0.2.0

Post by drs9999 »

I already wrote that I discontinued maintining it. However the new combinators in 0.12 should cover anything this mod had to offer (and more) anyway.

Post Reply

Return to “Mods”