Bugs & FAQ

Infinite Ores, Refining, Ore Processing ...

Moderator: Arch666Angel

triktor
Inserter
Inserter
Posts: 38
Joined: Sun Aug 19, 2018 11:35 pm
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by triktor »

lovely_santa wrote:
Thu Apr 02, 2020 4:47 pm
triktor wrote:
Wed Apr 01, 2020 10:53 am
lovely_santa wrote:
Tue Mar 31, 2020 2:33 pm
triktor wrote:
Tue Mar 31, 2020 1:54 pm
I just found out that extraction blocks, and also metal, chemical, and also bioprocessing blocks are not craftable.

I searched the recipes using FNEI, and in theory most of those items have recipes, but when I try to find them in the crafting menu they have no recipe.

Extraction block 4, for example is used to craft the thermal water extraction, it is crafted with 2 iron pipes, 3 reinforced concrete bricks, 3 blue circuits, 1 motor 4 and one construction block 4, but the recipe is not in the crafting menu
Already fixed for the next release.
Until the next release comes out, could you tell me how to fix this, so I can edit the files manually?
You will have to add these lines.
Thanks

triktor
Inserter
Inserter
Posts: 38
Joined: Sun Aug 19, 2018 11:35 pm
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by triktor »

I just saw those blocks are hidden in that file, data-final-fixes.lua, why are they hidden if some of them are actually used?

DJQuad
Inserter
Inserter
Posts: 35
Joined: Tue Feb 18, 2020 2:41 pm
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by DJQuad »

Arch666Angel wrote:
Thu Apr 02, 2020 2:02 pm
DJQuad wrote:
Thu Apr 02, 2020 1:28 pm
I'm not using any of Bob's Mods, just Angel's Infinite Ores. It's not an issue with the pump. I even tried turning off the need for fluid in the mod settings.
Pro Tip: hover over the infinite ore to see which fluid is required for mining
The same thing it's hooked to.
notmining2.png
notmining2.png (2.29 MiB) Viewed 643 times
The weird thing is it works on an iron patch.

User avatar
Arch666Angel
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1629
Joined: Sun Oct 18, 2015 11:52 am
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by Arch666Angel »

Hover over the ore, don't go into the miner GUI. Coal requires water.

User avatar
lovely_santa
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 342
Joined: Sat Feb 18, 2017 9:41 pm
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by lovely_santa »

Arch666Angel wrote:
Thu Apr 02, 2020 8:45 pm
Hover over the ore, don't go into the miner GUI. Coal requires water.
I'll try this out tomorrow, if the UI is showing the wrong thing, this might be something to report to the base game...
You can find all my mods on the mod portal. Also helping on Arch666Angel's mods.
Image

triktor
Inserter
Inserter
Posts: 38
Joined: Sun Aug 19, 2018 11:35 pm
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by triktor »

why is the new crowler train mod required for angels industries? I get it was part of the mod before, but couldnt just be optional?, I dont use it for anything, and it's true that there's no problem to have it, but I would like to be able to uninstall it

User avatar
lovely_santa
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 342
Joined: Sat Feb 18, 2017 9:41 pm
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by lovely_santa »

triktor wrote:
Thu Apr 02, 2020 10:03 pm
why is the new crowler train mod required for angels industries? I get it was part of the mod before, but couldnt just be optional?, I dont use it for anything, and it's true that there's no problem to have it, but I would like to be able to uninstall it
The issue is with angels equipment as of now, however we also wanted to have it in there for the first release, to not break save files for those who do use it and suddenly loose the crawler. For the next update (no promises) the dependency might be removed.
You can find all my mods on the mod portal. Also helping on Arch666Angel's mods.
Image

triktor
Inserter
Inserter
Posts: 38
Joined: Sun Aug 19, 2018 11:35 pm
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by triktor »

lovely_santa wrote:
Thu Apr 02, 2020 10:23 pm
triktor wrote:
Thu Apr 02, 2020 10:03 pm
why is the new crowler train mod required for angels industries? I get it was part of the mod before, but couldnt just be optional?, I dont use it for anything, and it's true that there's no problem to have it, but I would like to be able to uninstall it
The issue is with angels equipment as of now, however we also wanted to have it in there for the first release, to not break save files for those who do use it and suddenly loose the crawler. For the next update (no promises) the dependency might be removed.
ok, thanks

elessard819
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 2
Joined: Fri Apr 03, 2020 12:10 am
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by elessard819 »

bug.png
bug.png (59.74 KiB) Viewed 595 times
after last update today, tanks

User avatar
pezzawinkle
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 84
Joined: Thu Jan 12, 2017 1:28 am
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by pezzawinkle »

This looks like an issue with extendedangels (and possibly others) referencing the wrong icon, it should be looking for the angelsrefining icon now. I have given adam the heads-up.

triktor
Inserter
Inserter
Posts: 38
Joined: Sun Aug 19, 2018 11:35 pm
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by triktor »

elessard819 wrote:
Fri Apr 03, 2020 12:16 am
bug.png

after last update today, tanks
Thats some mod using old num icons from angels petrochem, now the num icons come from angelsrefining (same path, just from refining instead of petrochem)

You can either wait until the mod author updates and fixes the mod, or you can search every file in every mod and manually change the path of those icons from __angelspetrochem__/graphics/icons/num-(1-5).png to __angelsrefining__/graphics/icons/num-(1-5).png

that should work

triktor
Inserter
Inserter
Posts: 38
Joined: Sun Aug 19, 2018 11:35 pm
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by triktor »

with nilaus decorations, when mining (or red blueprinting) a nilaus lamp, you get a vanilla lamp instead of a nilaus one

timboo07up
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 19
Joined: Wed Nov 07, 2018 8:23 pm
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by timboo07up »

triktor wrote:
Fri Apr 03, 2020 1:05 am
with nilaus decorations, when mining (or red blueprinting) a nilaus lamp, you get a vanilla lamp instead of a nilaus one
Fixed in version 0.3.7 just released

DJQuad
Inserter
Inserter
Posts: 35
Joined: Tue Feb 18, 2020 2:41 pm
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by DJQuad »

Arch666Angel wrote:
Thu Apr 02, 2020 8:45 pm
Hover over the ore, don't go into the miner GUI. Coal requires water.
Thanks, but I'm still not seeing where it says water.
notmining3.png
notmining3.png (1.74 MiB) Viewed 529 times

timboo07up
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 19
Joined: Wed Nov 07, 2018 8:23 pm
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by timboo07up »

DJQuad wrote:
Fri Apr 03, 2020 1:47 pm
Arch666Angel wrote:
Thu Apr 02, 2020 8:45 pm
Hover over the ore, don't go into the miner GUI. Coal requires water.
Thanks, but I'm still not seeing where it says water.notmining3.png
Its not something I can reproduce:
coal-water.png
coal-water.png (802.16 KiB) Viewed 464 times
Even when hovering over the miner it shows me:
coal-water-1.png
coal-water-1.png (738.42 KiB) Viewed 464 times
So i guess some of your mods or settings are somehow making this disappear. It might even be RSO, but not sure about that one

PascalDUFOUR
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 6
Joined: Sat Dec 07, 2019 1:35 pm
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by PascalDUFOUR »

well, the sintering oven needs construction block 2, the construction block 2 needs motor 2, motor 2 needs expendable mold at first, and expendable mold must be made in sintering oven... so is it an endless loop?

inno
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 11
Joined: Mon May 09, 2016 4:00 am
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by inno »

PascalDUFOUR wrote:
Sun Apr 05, 2020 7:48 am
well, the sintering oven needs construction block 2, the construction block 2 needs motor 2, motor 2 needs expendable mold at first, and expendable mold must be made in sintering oven... so is it an endless loop?
Unless it's changed in the last couple of days you can smelt a brick in a stone furnace to make an expendable mold

User avatar
steinio
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 2436
Joined: Sat Mar 12, 2016 4:19 pm
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by steinio »

Hey,

is it planned to resort the crafting menu?

Currently there are several Bob's, Angel's and vanilla categories which makes it difficult to find the needed items quickly.

Cu, steino.
Image
Transport Belt Repair Man
My little mods: Link | My favourite mods: Even Distribution | Yuoki Railway Core | Logistic Train Network | Krastorio 2
Factorio Cheat Sheet by Denis Zholob

View unread Posts

PascalDUFOUR
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 6
Joined: Sat Dec 07, 2019 1:35 pm
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by PascalDUFOUR »

inno wrote:
Sun Apr 05, 2020 11:27 am
PascalDUFOUR wrote:
Sun Apr 05, 2020 7:48 am
well, the sintering oven needs construction block 2, the construction block 2 needs motor 2, motor 2 needs expendable mold at first, and expendable mold must be made in sintering oven... so is it an endless loop?
Unless it's changed in the last couple of days you can smelt a brick in a stone furnace to make an expendable mold
i check all the mod and stop other mods, remain angel and bob, and use FNEI to check the recipe, and my answer is still no
both clay brick and stone brick all told be that can't be smelted.
and i check the FNEI about how i can get mold, the only way is sintering oven

oh my angel mod is the newest, i also check it

DJQuad
Inserter
Inserter
Posts: 35
Joined: Tue Feb 18, 2020 2:41 pm
Contact:

Re: Bugs & FAQ

Post by DJQuad »

timboo07up wrote:
Sat Apr 04, 2020 10:17 am
DJQuad wrote:
Fri Apr 03, 2020 1:47 pm
Arch666Angel wrote:
Thu Apr 02, 2020 8:45 pm
Hover over the ore, don't go into the miner GUI. Coal requires water.
Thanks, but I'm still not seeing where it says water.notmining3.png
Its not something I can reproduce:
coal-water.png

Even when hovering over the miner it shows me:
coal-water-1.png

So i guess some of your mods or settings are somehow making this disappear. It might even be RSO, but not sure about that one
Is there a list of what liquids go with what ores?

Post Reply

Return to “Angels Mods”

Who is online

Users browsing this forum: boskid