[1.1.30] Resetting trains in tutorial with signal in hand makes signal disappear

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
SpeckledFleebeedoo
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 5
Joined: Thu Nov 26, 2020 3:44 pm
Contact:

[1.1.30] Resetting trains in tutorial with signal in hand makes signal disappear

Post by SpeckledFleebeedoo »

In the advanced rail signals tutorial, it is possible to lose the necessary signals by pressing the reset trains button.

Steps to reproduce:
Be in Rail signals advanced tutorial, any level where placing signals is required.
While holding a stack of signals, press the run trains button
Press the reset trains button
Signals will now be lost.

Video demonstration:
051857_vcwN.mp4
(2.15 MiB) Downloaded 63 times
(Attached log files are for a modded game, bug is also confirmed in vanilla.)
Attachments
factorio-previous.log
(15.72 KiB) Downloaded 20 times
factorio-current.log
(22.82 KiB) Downloaded 22 times

User avatar
NotRexButCaesar
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1046
Joined: Sun Feb 16, 2020 12:47 am
Contact:

Re: [1.1.30] Resetting trains in tutorial with signal in hand makes signal disappear

Post by NotRexButCaesar »

video
: Alea jacta est. Determine what you intend to accomplish with an action before execution.
Have you ever heard the gospel? Most have not.

sp55aa
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 53
Joined: Mon Oct 07, 2019 9:27 am
Contact:

Re: [1.1.30] Resetting trains in tutorial with signal in hand makes signal disappear

Post by sp55aa »

try Reset all?

SpeckledFleebeedoo
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 5
Joined: Thu Nov 26, 2020 3:44 pm
Contact:

Re: [1.1.30] Resetting trains in tutorial with signal in hand makes signal disappear

Post by SpeckledFleebeedoo »

Resetting all will fix it, but signals shouldn't be disappearing in the first place.


Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”