[1.0.0] spidertron wrong name

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
Zanostra
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 82
Joined: Mon Apr 03, 2017 8:03 pm
Contact:

[1.0.0] spidertron wrong name

Post by Zanostra »

spidertron_name.png
spidertron_name.png (266.1 KiB) Viewed 1934 times
I changed his name, but the only place where you can see it, is the place where to change his name.
I expected to see his name when hovering over him in his infoscreen on the right, or maybe on the mapview like showing player names.

User avatar
Dev-iL
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 290
Joined: Thu Jul 02, 2015 2:48 pm
Contact:

Re: [1.0.0] spidertron wrong name

Post by Dev-iL »

What happens with other named entities, like radars and train stations?

It might be that this works as intended and your post is actually a "feature request".
Leading Hebrew translator of Factorio.

knightelite
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 132
Joined: Fri Oct 05, 2018 3:49 pm
Contact:

Re: [1.0.0] spidertron wrong name

Post by knightelite »

Other entities show the name as well as the entity type.
loco_name.png
loco_name.png (68.15 KiB) Viewed 1843 times

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 12274
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: [1.0.0] spidertron wrong name

Post by Rseding91 »

Thanks for the report. This is now fixed for a future release.
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”