[Rseding91] [0.17.2] Electric Miner doesn't show expecting resources

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
P4pst
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 6
Joined: Mon Oct 24, 2016 3:26 pm
Contact:

[Rseding91] [0.17.2] Electric Miner doesn't show expecting resources

Post by P4pst » Wed Feb 27, 2019 9:57 pm

When i wanna place a miner, it doesn't show me the expecting resources it will cover.
Even when it's over 2 different patches. When it's played down, it shows up again.
Inked20190227225002_1_LI.jpg
Inked20190227225002_1_LI.jpg (2.89 MiB) Viewed 561 times

kovarex
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 7424
Joined: Wed Feb 06, 2013 12:00 am
Contact:

Re: [0.17.2] Electric Miner doesn't show expecting resources

Post by kovarex » Wed Feb 27, 2019 10:03 pm

Hello, I can't really reproduce the issue.

P4pst
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 6
Joined: Mon Oct 24, 2016 3:26 pm
Contact:

Re: [0.17.2] Electric Miner doesn't show expecting resources

Post by P4pst » Wed Feb 27, 2019 10:16 pm

Nvm..., i found the mistake.
Entity tooltip delay was set to 40ms

User avatar
Mooncat
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1173
Joined: Wed May 18, 2016 4:55 pm
Contact:

Re: [0.17.2] Electric Miner doesn't show expecting resources

Post by Mooncat » Thu Jun 06, 2019 7:57 pm

kovarex wrote:
Wed Feb 27, 2019 10:03 pm
Hello, I can't really reproduce the issue.
Hi, I just came back to this game and encountered this issue.
Setting "Entity tooltip delay" to higher than 0ms will completely hide the entity tooltip when placing entities.
I guess this is actually a bug?
My mods (Deprecated, maybe temporary... idk. Currently time/mood to continue):

Wildejackson
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 51
Joined: Sun Jul 31, 2016 2:40 am
Contact:

Re: [0.17.2] Electric Miner doesn't show expecting resources

Post by Wildejackson » Wed Jun 26, 2019 3:18 am

Mooncat wrote:
Thu Jun 06, 2019 7:57 pm

Hi, I just came back to this game and encountered this issue.
Setting "Entity tooltip delay" to higher than 0ms will completely hide the entity tooltip when placing entities.
I guess this is actually a bug?
MOONCAT IS BACK
- also yeah I have avoided the tooltip delay since 0.15 because it has always issues with tickrate

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 9977
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: [Rseding91] [0.17.2] Electric Miner doesn't show expecting resources

Post by Rseding91 » Mon Jul 01, 2019 11:53 am

Ok, it's now fixed for the next version of 0.17.
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users