Search found 53 matches

by reddutton
Wed May 24, 2017 1:28 pm
Forum: Tools
Topic: FactorioWebView, a web interface to manage your server
Replies: 4
Views: 3208

Re: FactorioWebView, a web interface to manage your server

does this required a dns server to be present in the network to acsess the pages after install? cant manage to gain acsess to the pages at all only to the default apache pages on ip even when changing port on the virtual host still no acsess with or withought the .local url supplied in documentation
by reddutton
Sat May 13, 2017 4:28 am
Forum: Pending
Topic: [0.15.10] Game will not load saves
Replies: 4
Views: 554

Re: [0.15.10] Game will not load saves

Make a back up of your config.ini and remove it to have the game repopulate and see if that helps .. had the same issue that fixed it for me
by reddutton
Sun May 07, 2017 7:32 pm
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [0.15.9][Twinsen] long reach? power pole placment
Replies: 1
Views: 2110

[0.15.9][Twinsen] long reach? power pole placment

when placing a power pole at a distance so you dont place one so you can auto place them with click and drag in a area with no pole coverage a pole will be placed when you click hold and drag to place one in a area you are extending the power coverage was not expecting a power pole to be places out ...
by reddutton
Sun May 07, 2017 7:23 pm
Forum: Not a bug
Topic: [Posila] can't pump fluid out
Replies: 11
Views: 2692

Re: [Posila] can't pump fluid out

i have seen this bug as well 1st corected its self after moving the train out of the station and resending 2nd had 3 pump next to each other on a imput and 1 of the 3 pumps would not pump in to the train where 2 pumps pulled from a tank directly and the 3rd pump from between the tanks conected with ...
by reddutton
Sat Sep 24, 2016 11:44 pm
Forum: Technical Help
Topic: matching server issues !!
Replies: 0
Views: 321

matching server issues !!

i am trying to host a public server to play on using the 14.8 server headless files on a xubuntu 16.04.01 install using pfsence router with port 34197 forwarded to the server i have static ip on the server and it does list in the mplayer list but not able to be joined by any one unless conected dire...
by reddutton
Sat Sep 24, 2016 9:34 pm
Forum: Technical Help
Topic: [0.14.8] Constant desyncs with headless server
Replies: 3
Views: 557

Re: [0.14.8] Constant desyncs with headless server

note taht i am the one that is ( well not physicly but server side) logged in the 3 times ( see screen shots on linked post at top) and after the server was updated to 14.8 i was only able to login that one day the next i was unable to catch up or had desyncs on login not able to see the terain well...
by reddutton
Mon Sep 19, 2016 10:17 pm
Forum: Technical Help
Topic: desynk loosing body ?? factiorio 14.5
Replies: 1
Views: 520

Re: desynk loosing body ?? factiorio 14.5

this happened again when a 2nd player we logged in and i desynked when they were fighting bases i noticed the ups jumping from high 50's to low teens right before the desynk when reloaded map seen i was walking north with no control of caracter .... i feal this is a but but since not on the lates no...
by reddutton
Mon Sep 19, 2016 3:58 pm
Forum: Technical Help
Topic: desynk loosing body ?? factiorio 14.5
Replies: 1
Views: 520

desynk loosing body ?? factiorio 14.5

on multiplayer server from the list in game.. not owner or admin of server ... everything was going well on a server till i started to attack biter bases using power armor with just single port , 6-10 Mk2 shields , and reactor first desynk was a loop and failed to reconect withught a desynk loop aft...
by reddutton
Mon Jun 06, 2016 3:12 pm
Forum: Mods
Topic: [MOD 0.13.x] Alien Farm - Catch em, breed em, destroy!
Replies: 19
Views: 10040

Re: [MOD 0.12.x] Alien Farm - Catch em, breed em, destroy!

bug on multiplayer when trying to catch on a sucsessful catch on peacefull mode the following error is sent with crash of server using low tier catcher on small biters from consol log MultiplayerManager.ccp:110: MultiplayerManager failed: "Error while running the event handler: __VerspellesAlie...
by reddutton
Mon Dec 28, 2015 5:12 pm
Forum: Technical Help
Topic: serialisation error on saving
Replies: 1
Views: 5932

serialisation error on saving

just ran in to a problem not really sure it is a bug but i am unable to save my game due to the error "Error while running serialisation: not enough memory" not really sure what this error really means recent changes to the save was me upgrading from 12.10 to 12.20 not sure if this error i...
by reddutton
Sun Dec 06, 2015 11:59 pm
Forum: Not a bug
Topic: (12.10 _ 12.20)movment blocked when manualy fiering
Replies: 2
Views: 6469

Re: (12.10 _ 12.20)movment blocked when manualy fiering

i do not belive it is my system as i am able to move south-west , north-east, and north-west all while shooting just not south-east using the submachine gun and hand gun

edit :did a test on my system and yep you are corrct on this sorry for the botther
by reddutton
Sun Dec 06, 2015 10:06 pm
Forum: Not a bug
Topic: (12.10 _ 12.20)movment blocked when manualy fiering
Replies: 2
Views: 6469

(12.10 _ 12.20)movment blocked when manualy fiering

present is 12.10 and still present in 12.20 current release
when manualy fiering weapon (c) even when nothing to hit and you are moving down (s) you can not move right (d) to go south-east and when moving right (d) you can not move down (s)
by reddutton
Mon Nov 23, 2015 10:08 pm
Forum: Not a bug
Topic: [0.12.17] expansion chunk bug on update
Replies: 4
Views: 9605

Re: [0.12.17] expansion chunk bug on update

ok i think i know the answere now to this bug .. in relation to this post https://forums.factorio.com/forum/vie ... 80#p118230
makinf this a actual result of a mod and intended behavior can be closed and moved ..
by reddutton
Mon Nov 23, 2015 6:25 pm
Forum: Mods
Topic: [MOD 0.18.x] Natural Evolution - All things Alien!
Replies: 848
Views: 287149

Re: [MOD 0.12.x] Natural Evolution v5.0.4 - All things Alien!

question here does this mod modify /change the behavior of the expansion chunk canadated for biters spawns? i am running mod verson 4.3.0 on 12.10 and when working in my base have the chunk active for expansion in the middle of my base Yes, the higher the evolution factor, the closer they can expan...
by reddutton
Mon Nov 23, 2015 3:58 pm
Forum: Mods
Topic: [MOD 0.18.x] Natural Evolution - All things Alien!
Replies: 848
Views: 287149

Re: [MOD 0.12.x] Natural Evolution v5.0.4 - All things Alien!

question here does this mod modify /change the behavior of the expansion chunk canadated for biters spawns? i am running mod verson 4.3.0 on 12.10 and when working in my base have the chunk active for expansion in the middle of my base
by reddutton
Sat Nov 21, 2015 3:32 pm
Forum: Not a bug
Topic: [0.12.17] expansion chunk bug on update
Replies: 4
Views: 9605

Re: [0.12.17] expansion chunk bug on update

kinnom wrote:but what is the problem!?
ah i did forget to put detail

to make more active canadate chunks place any object and that chunk will be invalid but ANY and ALL chunks surrounding the object if it dose not have any player placed object will be active canadate chunks for biters/spitters
by reddutton
Sat Nov 21, 2015 1:10 am
Forum: Not a bug
Topic: [0.12.17] expansion chunk bug on update
Replies: 4
Views: 9605

[0.12.17] expansion chunk bug on update

when loading a old save with or without mods enabled no mods (warning massive ups drop due to biters traversing the land to the chunks) this is the only save this happened on but not needed as i have 2nd copy that is did not do this on previous version between 12.10 and 12.17 may have been 12.11 12....
by reddutton
Fri Oct 16, 2015 4:29 pm
Forum: Modding discussion
Topic: Safe from Friend Mod problem
Replies: 2
Views: 6107

Re: Safe from Friend Mod problem

downgrade to 12.10 and you will probly be able to open it right now the mod devs are in the rush to try to get thier mods fixed as 12.111 broke a good bit of them
by reddutton
Fri Oct 16, 2015 4:24 pm
Forum: Mods
Topic: [MOD 0.12.21] Wind Turbine
Replies: 32
Views: 55267

Re: [MOD 0.12.x] Wind Turbine

i belive this is the case for most mods on the .11 update
by reddutton
Tue Sep 29, 2015 1:57 pm
Forum: Not a bug
Topic: [0.12.8] Big power poles don't want to connect
Replies: 3
Views: 5205

Re: [0.12.8] Big power poles don't want to connect

power pole only will connect 5 times after taht they will refuse any connection and based on the picture you already have the 5 connectin on taht big power pole

Go to advanced search