Search found 5 matches

by ivanisovich
Sun Apr 19, 2020 5:58 pm
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [0.17.79] Weird Behavior with Biter Pathfinding or something similar.
Replies: 8
Views: 2672

Re: [0.17.79] Weird Behavior with Biter Pathfinding or something similar.

I have also been seeing similar issues on a marathon deathworld. When I post artillery on an island that the biters can't reach, the attack group just keeps getting bigger and bigger. When the artillery clears everything in its range, the attack group will just find the next closest nest and become ...
by ivanisovich
Tue Jul 30, 2019 6:40 am
Forum: Not a bug
Topic: Manual Artillery fires from most distant Artillery placement [17.59]
Replies: 1
Views: 372

Manual Artillery fires from most distant Artillery placement [17.59]

For some time, I've noticed artillery is firing from the most distant artillery piece to the target. I could have an artillery placement 100 tiles from a target, and it will fire from 600 tiles away when both emplacements (and a few more in between) are available and loaded. This problem occurs when...
by ivanisovich
Tue Jul 30, 2019 6:27 am
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [Oxyd] [0.17.52] Biters have just given up on attacking
Replies: 11
Views: 4453

Re: [Oxyd] [0.17.52] Biters have just given up on attacking

I'm seeing the same in a deathworld/marathon map. Over 200 hours in, no mods. Saw it a good bit over the past couple of weeks; really saw it after .59. It's almost as if their behavior when they start building expansion nests is activated...they don't usually attack artillery during that process, bu...
by ivanisovich
Mon Jul 29, 2019 2:33 pm
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [Oxyd] [0.17.59] UPS drop after .59
Replies: 12
Views: 3426

Re: [Oxyd] [0.17.59] UPS drop after .59

An update after a weekend of playing on .59. I had moments where UPS would run at 60 again. Sometimes, though it would crawl at 45. I researched the next Artillery range level, so my arty rained fire down and I also used that to explore new chunks. Needless to say, lots of new and old areas were for...
by ivanisovich
Sat Jul 27, 2019 4:49 pm
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [Oxyd] [0.17.59] UPS drop after .59
Replies: 12
Views: 3426

Re: [Oxyd] [0.17.59] UPS drop after .59

My marathon/deathworld base was running at a smooth 59-60 UPS prior to latest experimental update. It now varies widely from 53-58. When the game first loads, it gets up to 60 for a minute or two, then slows down. The mention of biters being a possible cause makes sense. I'm surrounded by biter nest...

Go to advanced search