Search found 29 matches

by Gentil
Mon May 31, 2021 4:38 pm
Forum: Not a bug
Topic: parameters of robots, railway signals etc., visible on the map
Replies: 4
Views: 710

Re: parameters of robots, railway signals etc., visible on the map

Thank you for your answers, I understand better why it is deactivated!
by Gentil
Sat May 29, 2021 11:06 am
Forum: Not a bug
Topic: parameters of robots, railway signals etc., visible on the map
Replies: 4
Views: 710

parameters of robots, railway signals etc., visible on the map

Hi

When I activate one of these parameters (worker robots, railroad signals, recipes, etc) to display them on the map they deactivate after a certain time and in a random way
by Gentil
Wed Feb 24, 2021 2:08 pm
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [boskid][1.1.25] Ghost curved rail bug
Replies: 5
Views: 1872

Re: [1.1.25] Ghost curved rail bug

It's a multiplayer game, I'm not admin of the server but I can see with the admin if he can send you the savegame and yes indeed there are mods but they don't change or very little the basic game.
by Gentil
Wed Feb 24, 2021 12:12 pm
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [boskid][1.1.25] Ghost curved rail bug
Replies: 5
Views: 1872

[boskid][1.1.25] Ghost curved rail bug

Hi

I have a bug with the curved rails when I ghost them and then remove the ghost, it makes a blink for a few seconds then it removes the ghost from the rail and moreover it recovers the rail that is placed and not ghosted.
it doesn't when I build everything as a ghost.
here is a video excerpt:
by Gentil
Tue Feb 23, 2021 8:25 pm
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [Rseding91] [1.1.25] Changing key for confirming window does not change tooltip
Replies: 5
Views: 1257

[Rseding91] [1.1.25] Changing key for confirming window does not change tooltip

Hi, When you change the default key which is E by another key to close the inventory for example, it doesn't change the key in the little bubble info when you put the mouse on the cross, it still displays the E key. And also when you put logistical requests and you want to validate with the enter ke...
by Gentil
Tue Feb 23, 2021 8:13 pm
Forum: Gameplay Help
Topic: [1.1.21]Stationary construction robots
Replies: 5
Views: 1162

Re: [1.1.21]Stationary construction robots

I have different areas for my robots, for example an area for the smelting furnaces that produce copper plates, another area for the refinery. I have about 200 to 400 construction robots per zone, for the ovens there is a lot to build, the belts, the furnaces, the beacon it must be more than 10K ent...
by Gentil
Wed Feb 10, 2021 10:53 am
Forum: Gameplay Help
Topic: [1.1.21]Stationary construction robots
Replies: 5
Views: 1162

[1.1.21]Stationary construction robots

Hello, The construction robots are at a standstill for 5 to 10 minutes while there are the resources needed for construction. After these 5 / 10 min it starts to build and then stops again and so on and sometimes the roboport does not detect the area to be built while the roboport's construction are...
by Gentil
Fri Jan 08, 2021 4:40 pm
Forum: Technical Help
Topic: Mods synchronization with the save doesn't work
Replies: 1
Views: 315

Mods synchronization with the save doesn't work

Hello,

I'm on version 1.1.8 of the game, when I want to add a mod on my save by synchronizing the game with the new mod, it doesn't matter, the game doesn't restart and the mod is not synchronized.

Here is a video that shows the problem:
by Gentil
Sun Aug 30, 2020 4:07 pm
Forum: Ideas and Suggestions
Topic: library and deconstruction plan
Replies: 0
Views: 255

library and deconstruction plan

Hello, I noticed that there is no more the possibility to use the shortcut shift + right click to delete the filters from the deconstruction plan, we have to do it manually now, would it be possible to reuse this shortcut? For the library, when you scroll down to access a plane and then right click ...
by Gentil
Sun Feb 16, 2020 2:48 pm
Forum: Technical Help
Topic: Problem with blue print
Replies: 0
Views: 344

Problem with blue print

Hello, I have a problem with the blue prints, when I go back to 0.17 to go on games that are in 0.17, and I come back in version 0.18, all my blue prints are deleted, I have nothing left in the plan library, yet I have the 2 files : -blueprint-storage.dat. -blueprint-storage-backup.dat I recovered t...
by Gentil
Mon Oct 07, 2019 2:58 pm
Forum: Technical Help
Topic: Error message when closing the game or restarting
Replies: 4
Views: 838

Re: Error message when closing the game or restarting

Try to disable Nvidia Ansel Go to C:\Program Files\NVIDIA Corporation\Ansel\Tools and find NvCameraConfiguration.exe. Open that and a new window is displayed. At the bottom of this window you can find a section called "Ansel Status". Select "Disable" and and click "Save&quo...
by Gentil
Mon Oct 07, 2019 2:57 pm
Forum: Technical Help
Topic: Error message when closing the game or restarting
Replies: 4
Views: 838

Re: Error message when closing the game or restarting

BlueTemplar wrote: ↑
Mon Oct 07, 2019 10:29 am
Could you please narrow it down to which mods seem to cause this ?
I don't know that she's mod causing this problem.
by Gentil
Sun Oct 06, 2019 9:02 pm
Forum: Technical Help
Topic: Error message when closing the game or restarting
Replies: 4
Views: 838

Error message when closing the game or restarting

I have a problem that has been going on for several weeks, I have the same message quite frequently, when I load mods, I synchronize mods, I close the game etc
by Gentil
Sat Sep 21, 2019 9:25 am
Forum: Technical Help
Topic: Graphical problem
Replies: 4
Views: 848

Re: Graphical problem

I have disabled this option and I no longer have this problem but the game is at 30 FPS and does not go higher when I am on battery yet I have set the optimal battery mode
by Gentil
Sat Sep 21, 2019 12:09 am
Forum: Technical Help
Topic: Graphical problem
Replies: 4
Views: 848

Re: Graphical problem

here is the file
by Gentil
Fri Sep 20, 2019 10:37 pm
Forum: Technical Help
Topic: Graphical problem
Replies: 4
Views: 848

Graphical problem

Hello, I played factorio and all of a sudden there was a graphic bug or a problem, it puts a black screen that doesn't even last 3 seconds and without interruptions, I reinstalled the graphic pilot but nothing does anything about it, the configuration of the pc and this one : i7 9750H 1660 Ti Max Q ...
by Gentil
Fri Aug 23, 2019 8:36 pm
Forum: Not a bug
Topic: Offshore pump
Replies: 5
Views: 930

Re: Offshore pump

Loewchen wrote: ↑
Fri Aug 23, 2019 8:20 pm
The pump is modded, can you reproduce your issue without mods? If yes post a vanilla save please, if no report the issue to the mod author.
I just tested without mods and I don't have this problem anymore, you're right it comes from mod space exploration
by Gentil
Fri Aug 23, 2019 8:30 pm
Forum: Not a bug
Topic: Offshore pump
Replies: 5
Views: 930

Re: Offshore pump

i am not sure what you mean. But it look like, the pump before the tank "drain" the water in the pipes before the tank is full. This create aspiration, and all the pipes looks empty. When the tank is full, the pump just before it stop being active, and then instead of all the pipes stayin...
by Gentil
Fri Aug 23, 2019 8:01 pm
Forum: Not a bug
Topic: Offshore pump
Replies: 5
Views: 930

Offshore pump

I have a bug with the Offshore pump, it tells me not to pump water, but in the pipe that is connected to it there is water that circulates, and at the end of the circuit, I store the water in a tank, but in the pipe that is before the tank the water flow and 5.3, in the pipe before this the flow is ...

Go to advanced search