Search found 8 matches

by Orlando.Menzel
Sat Apr 10, 2021 4:34 pm
Forum: Technical Help
Topic: Best Graphics Settings for Apple M1?
Replies: 1
Views: 1059

Re: Best Graphics Settings for Apple M1

Just wanted to bump this up in case someone has ideas...
by Orlando.Menzel
Mon Jan 04, 2021 5:47 pm
Forum: Technical Help
Topic: Best Graphics Settings for Apple M1?
Replies: 1
Views: 1059

Best Graphics Settings for Apple M1?

Hi all, I have a new Mac mini with the Apple M1 chip and 8GB of RAM. I know, Factorio only runs on Rosetta 2 and is not likely to be ported to ARM. Does anybody know the best settings for the integrated Graphics? I think it runs smoother, when I decrease the size of the sprite-atlas and the allocate...
by Orlando.Menzel
Sat Jul 04, 2020 3:12 pm
Forum: Desyncs with mods
Topic: [0.18.34] Desync with FNEI in Pyanodon
Replies: 2
Views: 905

[0.18.34] Desync with FNEI in Pyanodon

When I have any recipe with natriumchloride open and I click with the left mouse button on natrium chloride a desync with the server happen with all players. mods: base AfraidOfTheDark AutoDeconstruct Automatic_Train_Painter belt-reverser BlueprintExtensions Cursed-FMD Cursed-PI DoubleSpeedBelts Enh...
by Orlando.Menzel
Sat Mar 09, 2019 3:41 pm
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [0.17.9] Non-recoverable error in scenario
Replies: 28
Views: 9104

Re: [0.17.9] Non-recoverable error in scenario

Error while running event level::on_tick (ID 0) __base__/lualib/compi.lua:97: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil) stack traceback: [C]: in function 'pairs' __base__/lualib/compi.lua:97: in function 'stand_next_to' __base__/lualib/npe/helper-branches.lua:683: in function 'init' ...t...
by Orlando.Menzel
Wed Sep 12, 2018 5:45 pm
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [16.51] Crash loading save: "ID (index: 850, name: puffer-nest) not found in entity list."
Replies: 4
Views: 1533

[16.51] Crash loading save: "ID (index: 850, name: puffer-nest) not found in entity list."

Hi there, I have a similar Problem - my SeaBlock Savegame does not load anymore. I first generated a new map which worked without problems... Then I tried to load my savegame. Here is my log after the crash... Thanks for your help. 0.000 2018-09-12 19:30:08; Factorio 0.16.51 (build 36654, mac, steam...

Go to advanced search