[Genhis] [1.1.38] Wrong status indicator/text on mining drills

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
User avatar
Yenz
Inserter
Inserter
Posts: 38
Joined: Thu Dec 14, 2017 9:16 am
Contact:

[Genhis] [1.1.38] Wrong status indicator/text on mining drills

Post by Yenz »

1. What did I do?
Marking a belt in front of a miner for deconstructions while the mining drill is in operating state (green status indicator led) and had at least outputted one ore on the belt (not directly after placing the miner).

2. What happened?
The led instantaneously turned red and the text showed: "No minable resources"

3. What did you expect to happen instead? It might be obvious to you, but do it anyway!

Yellow led with the text "Waiting for space in destination"


This is the case for belts, underground belts, splitter, chests and train waggons.
This is also NOT the case if the drill is already in the yellow "Waiting for space in destination" state and then marking the belt for deconstruction (the state will not change)


Screenshot 2021-08-21 120727.png
Screenshot 2021-08-21 120727.png (1.12 MiB) Viewed 1894 times
Screenshot 2021-08-21 120824.png
Screenshot 2021-08-21 120824.png (95.68 KiB) Viewed 1894 times

Genhis
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 42
Joined: Wed Dec 24, 2014 8:19 am
Contact:

Re: [Genhis] [1.1.38] Wrong status indicator/text on mining drills

Post by Genhis »

Thanks for the report. It's now fixed for the next release.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”