[0.18.33][kovarex] "Unknown" hotkey for mouse button

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
Zyin
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 2
Joined: Sat Jun 01, 2019 4:07 am
Contact:

[0.18.33][kovarex] "Unknown" hotkey for mouse button

Post by Zyin »

When updating from Factorio 0.18.32 to 0.18.33 it breaks one of my mouse button hotkeys. My custom hotkey for "Make new deconstruction planner" was Alt+D (default) and Mouse button 4 (custom). After updating to 0.18.33 it says in red text "Unknown" where Mouse button 4 should be and the hotkey no longer works when in game.

If I try to assign other more normal hotkeys it seems to work fine, just the mouse button one is messed up. I am able to change the hotkey from Unknown to Mouse button 4, but it'll revert back to Unknown after every game reboot. Downgrading from 0.18.33 to 0.18.32 fixes the issue.

baberg
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 3
Joined: Mon Mar 04, 2019 6:47 pm
Contact:

Re: [0.18.33] "Unknown" hotkey for mouse button

Post by baberg »

I am also having the same problem, with Mouse Button 4, but I assign it to "Toggle World Map" using the right column.

I can re-assign through the GUI as usual and it works for that session, but restarting the game sets the value to a red "Unknown".

kovarex
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 7448
Joined: Wed Feb 06, 2013 12:00 am
Contact:

Re: [0.18.33][kovarex] "Unknown" hotkey for mouse button

Post by kovarex »

Thanks for the report, it is now fixed for the next release.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot]