[Twinsen] [0.17.76] Tooltip for Pumps

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
leitk
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 113
Joined: Wed Jun 21, 2017 7:20 pm
Contact:

[Twinsen] [0.17.76] Tooltip for Pumps

Post by leitk »

The tooltips for pumps do not display either the type or quantity of the contents.
Pump:
PumpTooltip.PNG
PumpTooltip.PNG (42.22 KiB) Viewed 627 times
Tank:
TankTooltip.PNG
TankTooltip.PNG (22.82 KiB) Viewed 627 times

Twinsen
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 1111
Joined: Tue Sep 23, 2014 7:10 am
Contact:

Re: [Twinsen] [0.17.76] Tooltip for Pumps

Post by Twinsen »

That seems to be a modded fluid. Can you tell what mod it's from?

Bilka
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 2435
Joined: Sat Aug 13, 2016 9:20 am
Contact:

Re: [Twinsen] [0.17.76] Tooltip for Pumps

Post by Bilka »

I can reproduce this with plain old water:
Image
I'm an admin over at https://wiki.factorio.com. Feel free to contact me if there's anything wrong (or right) with it.

Twinsen
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 1111
Joined: Tue Sep 23, 2014 7:10 am
Contact:

Re: [Twinsen] [0.17.76] Tooltip for Pumps

Post by Twinsen »

It was related to the fact that it's on the side.

Fixed in Version: 0.17.77. Thanks for the report.

leitk
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 113
Joined: Wed Jun 21, 2017 7:20 pm
Contact:

Re: [Twinsen] [0.17.76] Tooltip for Pumps

Post by leitk »

Thanks for the quick fix.

I'm sorry I missed your question, thank you Bilka for answering it.
It is a modded fluid, supercooled thermofluid from SE.

leitk
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 113
Joined: Wed Jun 21, 2017 7:20 pm
Contact:

Re: [Twinsen] [0.17.76] Tooltip for Pumps

Post by leitk »

I don't think it's just for pumps on their sides (horizontal).
Here is one that is vertical:
PumpTooltip.PNG
PumpTooltip.PNG (146.92 KiB) Viewed 496 times

Twinsen
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 1111
Joined: Tue Sep 23, 2014 7:10 am
Contact:

Re: [Twinsen] [0.17.76] Tooltip for Pumps

Post by Twinsen »

I meant it was a layout issue when the entity tooltip is on the side of the screen, as opposed to being on the cursor.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users