[Posila] [0.17.69][Modded] New Landfill Texture does not migrate correctly

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
peet1993
Inserter
Inserter
Posts: 23
Joined: Fri Sep 01, 2017 8:46 pm
Contact:

[Posila] [0.17.69][Modded] New Landfill Texture does not migrate correctly

Post by peet1993 »

Hi,

the new landfill texture does not work correctly with existing landfill and Industrial Revolution.
2019-09-19_22-32.png
2019-09-19_22-32.png (308.19 KiB) Viewed 634 times
If i disable all mods, the existing textures load correctly. Newly placed landwith with the mod enabled works correctly.
I don't know if this is a specific mod problem or a problem with mods in general, so I thought I'll just post it.
Attachments
indrevbug.zip
(9.5 MiB) Downloaded 11 times
Last edited by peet1993 on Fri Sep 20, 2019 12:02 am, edited 1 time in total.

User avatar
boskid
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 667
Joined: Thu Dec 14, 2017 6:56 pm
Contact:

Re: [0.17.69][Modded] New Landfill Texture does not migrate correctly

Post by boskid »

From what i see there is only 1 variation for landfill now but all affected tiles use variations with higher numbers
landfill-variations.png
landfill-variations.png (102.87 KiB) Viewed 622 times
This can be fixed using editor->tiles->variations and using it on landfill patch: this will change all tiles variation into 0 and edges will be fine

posila
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 4213
Joined: Thu Jun 11, 2015 1:35 pm
Contact:

Re: [Posila] [0.17.69][Modded] New Landfill Texture does not migrate correctly

Post by posila »

Thanks for the report.
I tested the tile transitions didn't break due to landfill change, but apparently I didn't test it well enough.
Fixed for the next release.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users