[Rseding91] [0.17.32] Cloning a rocket silo doesn't preserve auto-launch when silo is ready/readying for launch.

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
mulark
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 54
Joined: Wed Oct 18, 2017 11:32 pm
Contact:

[Rseding91] [0.17.32] Cloning a rocket silo doesn't preserve auto-launch when silo is ready/readying for launch.

Post by mulark »

When you clone a rocket silo which is readying or is ready for launch, the auto-launch with cargo setting is visually copied but providing cargo to launch doesn't launch the rocket.

If you clone the silo at a time where there is no rocket, or the rocket has already launched, it does auto-launch any cargo provided.

knightelite
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 132
Joined: Fri Oct 05, 2018 3:49 pm
Contact:

Re: [0.17.32] Cloning a rocket silo doesn't preserve auto-launch when silo is ready/readying for launch.

Post by knightelite »

Note that the cloned rocket does actually have the cargo copied into it, it just doesn't retain the fact it should launch. To make it launch, unchecking and rechecking the "launch automatically with cargo loaded" checkbox will fix it after cloning.

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 12213
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: [Rseding] [0.17.32] Cloning a rocket silo doesn't preserve auto-launch when silo is ready/readying for launch.

Post by Rseding91 »

Thanks for the report. It's now fixed for the next version of 0.17.
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”