[Dominik][0.17.23] Power poles respawning from nowhere after deconstruction

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
AntiElitz
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 429
Joined: Sat Aug 29, 2015 11:37 pm
Contact:

[Dominik][0.17.23] Power poles respawning from nowhere after deconstruction

Post by AntiElitz »

https://youtu.be/3nkl2Hshaqw

1. Drag place Power poles
2. Deconstruct them
3. Repeat: drag place Power poles

Power poles reappear from nowhere, no item duplication.
Attachments
MoarWorkForRseding.zip
(3.77 MiB) Downloaded 80 times

KrazyTygr
Inserter
Inserter
Posts: 41
Joined: Fri Apr 13, 2018 8:39 pm
Contact:

Re: [0.17.23] Power poles respawning from nowhere after deconstruction

Post by KrazyTygr »

Just noticed same bug - place and drag a few power poles. Pick up all but the first, then drag new power poles from the remaining one - new power poles just appear where the initial ones were deconstructed.

When I did the same for large power poles I got a CTD - log file attached. (EDIT: This might be addressed in 0.17.23 - I've not updated yet)
Attachments
factorio-current.log
(143.32 KiB) Downloaded 72 times
Last edited by KrazyTygr on Sat Mar 30, 2019 3:09 pm, edited 1 time in total.

fumle
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 4
Joined: Fri May 05, 2017 11:39 am
Contact:

Re: [Dominik][0.17.23] Power poles respawning from nowhere after deconstruction

Post by fumle »

I ran into something similar where I placed a few belt ghosts and then I went to place a power pole a short distance away it placed a line of power poles from the last ghost belt entity, overwriting it, to near my character. I'm pretty sure I didn't have poles in my hand while running away, so I think it placed the poles when I selected the poles from the quickbar.

Also see the video below for something related when trying to place poles out of reach.
https://1drv.ms/u/s!Auswy_PXy1wgrQY745ue31eztYC-

Dominik
Former Staff
Former Staff
Posts: 658
Joined: Sat Oct 12, 2013 9:08 am
Contact:

Re: [Dominik][0.17.23] Power poles respawning from nowhere after deconstruction

Post by Dominik »

Thanks for the reports and videos and all. Thanks to it I was able to recreate it and eventually fix. It is basically the same issue I had back in the day when I was doing similar things for belts (to avoid gaps when run-building them when moving fast).

AntiElitz
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 429
Joined: Sat Aug 29, 2015 11:37 pm
Contact:

Re: [Dominik][0.17.23] Power poles respawning from nowhere after deconstruction

Post by AntiElitz »

It' still there :( !
Fix it please :)

Thanks,
Anti

Dominik
Former Staff
Former Staff
Posts: 658
Joined: Sat Oct 12, 2013 9:08 am
Contact:

Re: [Dominik][0.17.23] Power poles respawning from nowhere after deconstruction

Post by Dominik »

AntiElite wrote:
Wed Apr 03, 2019 8:06 pm
It' still there :( !
Fix it please :)

Thanks,
Anti
Really, in current version? I can't reproduce it in anyway. So how can I get it?

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”