Ctrl-Click for manual temp. station movement does not work

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
wat3rstone
Inserter
Inserter
Posts: 32
Joined: Mon Mar 12, 2018 8:51 pm
Contact:

Ctrl-Click for manual temp. station movement does not work

Post by wat3rstone »

When opening a train's gui and trying to ctrl-click to a location, one of 2 things happen, either it will temporarily turn of the current station the train is at, or it will count for it's temporary timer at the station it is standing at and then it will 'return' to its station. In both cases, the train doesn't move from it's station and temporarily turns of the station.
Screenshot (34).png
Screenshot (34).png (995.98 KiB) Viewed 2457 times
train acts like it is travelling to the temp. station but never moves
Screenshot (35).png
Screenshot (35).png (998.92 KiB) Viewed 2457 times
station temporarily disabled

No mods are being used, and the train does successfully plot a destination (the green line does connect the train to the cursor).
-wat3rstone

csduff
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 109
Joined: Thu Nov 22, 2018 3:42 pm
Contact:

Re: Ctrl-Click for manual temp. station movement does not work

Post by csduff »

I'm having this problem too.

But, if I CTRL-Click two locations, it waits 5 seconds, as per the condition like it is at the first temp station, then proceeds to the second location that was assigned.

kovarex
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 8058
Joined: Wed Feb 06, 2013 12:00 am
Contact:

Re: Ctrl-Click for manual temp. station movement does not work

Post by kovarex »

Thanks for the report, fixed for 0.17.15. (The logic is tricky enough to make stupid mistakes like this, so i started writing tests for these cases to avoid breaking it again)

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”