[wheybags][0.17.x] Polish diacritic letters cause unexpected behaviour

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
Davv
Inserter
Inserter
Posts: 41
Joined: Tue Feb 10, 2015 9:17 am
Contact:

[wheybags][0.17.x] Polish diacritic letters cause unexpected behaviour

Post by Davv » Tue Mar 12, 2019 6:37 pm

From first update of 0.17, I have one wrong behaviour which doesn't appears when writing other Polish letters.

When writing "ą" (Alt+A) in LUA box(chat), it clears everything you wrote and leaves only "a" character.

For testing if this issue still persist, you can try writing this: https://pl.wikipedia.org/wiki/Za%C5%BC% ... 5%BA%C5%84
Factorio translator(EN<->PL)
Factorio mods translator(EN<->PL)
Wiki translator(EN<->PL) - waiting for approval
Wiki contributor(EN, PL) - waiting for approval

Do you want your mod to be translated? Request it there: Click!

User avatar
TruePikachu
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 833
Joined: Sat Apr 09, 2016 8:39 pm
Contact:

Re: [0.17.x] Polish diacritic letters cause unexpected behaviour

Post by TruePikachu » Tue Mar 12, 2019 11:15 pm

What operating system is this?

Davv
Inserter
Inserter
Posts: 41
Joined: Tue Feb 10, 2015 9:17 am
Contact:

Re: [0.17.x] Polish diacritic letters cause unexpected behaviour

Post by Davv » Wed Mar 13, 2019 12:58 am

Windows 7 Proffessional 64-bit.
Factorio translator(EN<->PL)
Factorio mods translator(EN<->PL)
Wiki translator(EN<->PL) - waiting for approval
Wiki contributor(EN, PL) - waiting for approval

Do you want your mod to be translated? Request it there: Click!

User avatar
wheybags
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 209
Joined: Fri Jun 02, 2017 1:50 pm
Contact:

Re: [wheybags][0.17.x] Polish diacritic letters cause unexpected behaviour

Post by wheybags » Wed Mar 13, 2019 3:58 pm

Thanks for the report. Fixed for the next release.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests